FOTOGRAFIJE: Promo
nagradni natječaj

Osvojite Cidrani organske proizvode koji vam mogu pomoći kod probave, stresa, lošeg sna

Cidrani je hrvatska start up tvrtka koja je već do sada osigurala neke svjetske prestižne nagrade i priznanja za svoje inovativne proizvode


Što poklanjamo?

Probudi leptiriće u trbuhu i osvoji jedan od tri paketa Cidrani proizvoda koja sadrže:

1. Flow'N'Glow - jedinstven i potpuno prirodan dodatak prehrani koji se temelji na herbalnim ekstraktima koji se koriste već tisućama godina za energiju, fokus, pamćenje i motivaciju. Ako ste pod stresom i tražite nešto što bi vam pomoglo da se nosite s ovim hektičnim vremenima, zavirite u malu kapsulu za velike promjene.

image

FOTOGRAFIJE: Promo

2. Nighty Night - dodatak prehrani koji sadrži nootropicse - optimalan spoj ekstrakata drevnih biljaka, vitamina, minerala i aminokiselina čija je formula bazirana na bilju koje se tradicionalno koristilo za smirenje i dubinski odmor kao preduvjet za otključavanje svog punog potencijala. Ovo je dodatak prehrani za bolji san temeljen na biljkama koje su se tisućama godina koristile za opuštanje i poboljšanje kvalitete sna, koji su preduvjet za imunitet i visoku razinu energije.

image

FOTOGRAFIJE: Promo

3. Sparkling - sofisticirani organski bezalkoholni pjenušac s matičnim sokom brusnice pruža cjelovito iskustvo uživanja u bubbly doživljaju, bez posljedica.

image

FOTOGRAFIJE: Promo

4. Četiri kombucha okusa:

  • Calm - neka veganska kombucha esencija Calm bude tvoj saveznik u pronalasku unutarnjeg mira u užurbanom tempu današnjice.
  • Powerful - razbudi se i prigrli svoj potencijal koji počinje s uravnoteženom mikrobiotom crijeva.
  • Young - nije eliksir za pomlađivanje, ali tvoje stanice radosno će prigrliti antioksidanse iz bobica kojima vrvi ovaj uzbudljivi fermentirani čaj.
  • Pure - adut za dane kada ti je potrebna stanka, čišćenje i novi početak.
image
FOTOGRAFIJE: Promo


Kako se možete uključiti u nagradni natječaj?

Posjetite i zapratite živim Instagram profil i napišite koji vam je omiljeni ritual za ljepotu i zašto.

Natječaj traje do četvrtka 23. prosinca, a objava pobjednika bit će 24. prosinca.

Linker
26. travanj 2024 16:18