Startup Cidrani
promo
promo
LOKALNI STARTUP DONIRA 100% PRIHODA CENTRU SILVER

Cidrani je kreirao limitiranu ediciju odležanog octa Cidrani Sense i 100% prihoda te linije donirat će Centru Silver koji provodi terapijske programe sa psima pomagačima

29. prosinac 2021.
Startup Cidrani koji se na tržištu istaknuo sa svojim foodtech inovacijama u ovu jesen je zakoračio s posebnom, limitiranom edicijom octa koji je odležao u bačvama u kojima je prethodno dozrio američki bourbon whiskey.

Njegova jedinstvenost nije samo u procesu izrade, već i u tome što Cidrani Sense linija ima humanitarni karakter - sav prihod od prodaje limitiranog broja od 141 boce od 5 litara donirat će Centru Silver koji provodi terapijske programe sa psima vodičima za djecu s poteškoćama u razvoju, slijepe i slabovidne osobe i teško pokretne osobe.

image
Startup Cidrani

Cidrani Sense boca svojim dizajnom također pruža taktilno iskustvo simboličnim citatom iz Malog princa u Brailleeovom pismu otisnutom na bijeloj etiketi: “Samo se srcem dobro vidi, ono bitno je očima nevidljivo.” Time su htjeli istaknuti i važnost naših osjetila i kako nas ona vraćaju u prisutnost i istinsku povezanost sa zajednicom koja nas okružuje.

CIDRANI SENSE EVENT U PROSTORU KREACIJE URANIA

image
Startup Cidrani

Povodom predstavljanja te linije i humanitarne akcije, 30. rujna održali su event u zagrebačkom bivšem kinu Urania, prostoru kreacije. Tom prilikom dr. sc. Marijan Alfonso Sesar, voditelj Centra Silver, najavio je kako će iznos od donacije biti namijenjen opremanju jedinstvenog prostora za senzornu terapiju beba, čime će i ta najmlađa skupina djece dobiti mogućnost rehabilitacije prilagođene svojim potrebama u Centru Silver, koji u svojim programima koristi posebno obučene pse pomagače.

“Ovom inicijativom htjeli smo pokazati da smo kao društvo jaki samo onoliko koliko pomažemo drugima. Vjerujemo da zajedno, kroz akumulirane, malene, naočigled neznatne radnje, možemo promijeniti svijet,” istaknula je Nika, suosnivačica Cidrani startupa. Navela je i kako je Cidrani Sense linija nastala kao rezultat sljubljivanja tri jednostavna sastojka, a to su ocat, hrast i vrijeme, te da je svaka boca numerirana kako bi se osigurala transparentnost doniranja kompletnog prihoda od prodaje.

image
Startup Cidrani

image
Startup Cidrani

image
Startup Cidrani

KAKO DONIRATI

Za podršku akcije kupovinom boce Cidrani Sense odležanog octa, dovoljno je poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi vam Cidrani tim poslao podatke za uplatu. U svrhu transparentnosti otvorili su zaseban račun za donacije. Cijena jedne boce je fiksirana i iznosi 1.490 kn + PDV te će cjelokupni prihod biti doniran Silveru.

image
Startup Cidrani

TKO STOJI IZA CIDRANI SENSE AKCIJE

Cidrani je mladi hrvatski startup koji se tržištu predstavio s foodtech inovacijama kao što je prva kombucha esencija fermentiranog čaja, za koju su dobili priznanje paneuropskog EIT ClimAcceleratora jer smanjuju carbon footprint 90% u odnosu na slične napitke. Sada pripremaju launch AI platforme za personaliziranu prehranu čime predvode put prema industriji dugovječnosti, a od početka su u svoju viziju integrirali održivost i društvenu odgovornost.

Teme
Linker
29. lipanj 2022 21:48