Marcela Iglesias i Pamela Anderson

 FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA, INSTAGRAM
Jesu li slične?

Hodajuća Barbie sad želi izgledati kao Pamela Anderson - na izgled je već potrošila više od pola milijuna kuna

Marcela Iglesias je potrošila 70.000 funti kako bi izgledala kao zvijezda Spasilačke službe

S vremena na vrijeme svjedočimo transformacijama ljudi, neki to učine plastičnim operacijama, netko smršavi, a netko se počne drugačije oblačiti. No, u zadnje vrijeme sve se više ljudi odlučuje za operacije kako bi izgledali kao njihove omiljene zvijezde. Jedna od njih je Marcela Iglesias, influencerica umjetničkog imena Queen of Hollywood, koja želi izgledati kao Pamela Anderson.

Naime, ova žena je potrošila više od 70.000 funti (oko 600.000 kuna) kako bi kopirala izgled zvijezde Spasilačke službe.

Shvatila je da želi napraviti operaciju grudi nakon što je vidjela transformaciju Lily James u seriji Pam & Tommy. Marcela je nedavno završila sa zahvatom, operacijom koja je koštala 11.000 funti. Oduševljena je rezultatom.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK


Zaljubila sam se u nju

- Rekla sam si "Vrijeme je da ispunim svoju fantaziju, želim nove grudi". Još od malih nogu mislim da je Pamela najljepša žena na svijetu. Zaljubila sam se u nju gledajući Spasilačku službu. Gledala sam novu seriju i sviđa mi se to što Lily James nosi protezu zbog koje ima grudi kao Pamela - objasnila je Marcela za Jam Press.

Dodala je kako je jako zadovoljna svojim novim grudima. Imala je grudi veličine 34B, a nakon estetskog zahvata njezina košarica je veličine 34D.

Marcela je prije operacije grudi već potrošila oko 60.000 funti na botoks, filere i "paukove mreže" (estetski zahvat mršavljenja) kako bi dobila trbušne mišiće i bolju stražnjicu te se pretvorila u ljudsku Barbie lutku. Dodala je kako ju je gubitak kilograma prije nekoliko godina potaknuo da se odluči na zahvate.

S prvim transformacijama započela je s 14 godina kad je ofarbala kosu u plavu. Zatim je 2018. podigla stražnjicu, a tada su joj liječnici ubrizgali 100 kolagenskih niti kako bi joj zategnuli mišiće i održali gipku kožu. Godinu dana kasnije isti zahvat napravila je na trbušnim mišićima.

- Sve moje salo je nestalo i željela sam podići grudi, htjela sam izgledati kao Pamela - rekla je.

Istaknuvši kako su grudi bila jedina "karika" koja nedostaje. Sad je, kaže, napokon zadovoljna.

Međutim, sličnosti Marcele i Pamele ne završavaju s grudima. Naime, Marcela je vegetarijanka i aktivistica za životinje, kao i slavna glumica.

Također, Pamela je više puta otvoreno izražavala svoj seksualni apetit, a čini se da i njezina dvojnica o tome voli pričati.

- Mislim da je ona vrlo seksi i vrlo otvoreno izražava svoju seksualnost, kao što i ja. Obje volimo seks kao oblik izražavanja slobode - kaže Marcela.

Je li uspjela svim tim zahvatima doći do izgleda Pamele Anderson? Procijenite sami.

Linker
26. travanj 2024 09:59