SHUTTERSTOCK
upoznaj svoj grad

Besplatni razgledi Zagreba vikendima od 9. rujna do 1. listopada

Razgledavanje u pratnji turističkih vodiča trajat će od sat i pol do dva i pol sata

Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) i ove godine za građane organizira besplatne razglede Zagreba vikendima od 9. rujna do 1. listopada, s ciljem boljeg upoznavanja grada, najavili su iz TZGZ-a.

Razgledavanje Zagreba u pratnji turističkih vodiča trajat će od sat i pol do dva i pol sata, a polasci su predviđeni subotom i nedjeljom popodne.

Ne propustite

Maksimalni broj polaznika ovisi o odabranom razgledu koji su podijeljeni u tri različita obilaska, za što su prijave moguće na mailove, telefone ili web obrascem za pojedine razglede.

U sklopu obilaska "Šetnja s Nikolom Teslom" tako će polaznici šetati i saznati što ga je motiviralo i pokretalo da postane jedan od najznačajnijih umova modernog čovječanstva, dok će u obilasku pod nazivom "Obiteljska storytelling šetnja Zagrebom" upoznati grad kroz priče.

Treća vrsta razgleda "Događaji i osobe koji su obilježili 173 godine ujedinjenja Zagreba" naglasak stavlja na zanimljivosti o važnim osobama, događajima i godinama vezanim za povijest Zagreba i ljude koji su je obilježili.

Više informacija zainteresirani mogu dobiti u Centrima za posjetitelje TZGZ-a.

Linker
03. svibanj 2024 03:14