Lokosol
promo
promo
Plaćeni oglas o lijeku

Saznajte kako uspješno svladati izazove svakodnevnog života - bez boli!

23. veljača 2022.
Mišićno-koštana bol zahvaća sve dobne skupine i prvi je razlog bolovanja i izostanka s posla, što stvara velike ekonomske gubitke* ne samo za društvo nego i za pojedince.

Moderan način života, koji uključuje svakodnevno dugotrajno sjedenje za uredskim stolom, nepravilno držanje, te bavljenje sportskim aktivnostima bez adekvatnog zagrijavanja, ostavlja neželjene posljedice na zdravlje zglobova, mišića, tetiva i ligamenata. S navedenim problemima je važno suočiti se odmah, te pronaći vjernog partnera koji će uspješno pomoći u suzbijanju boli.

image
Lokosol

Zaboravite na bol uz Lokosol!

  • Analgetski učinak

Lokosol 10 mg/g gel ciljano pomaže kratkotrajnom ublažavanju blage do umjerene boli, a uz dokazani terapeutski učinak diklofenak natrija, odlikuje ga fina tekstura koja se lagano nanosi i razmazuje te ne ostavlja trag na rukama i odjeći.

  • Protuupalni učinak

Lokosol 10 mg/g gel uz analgetski posjeduje i protuupalni učinak. Za kratkotrajno ublažavanje simptoma upale kod ozljeda mekih tkiva, poput nagnječenja ili istegnuća ligamenata, tetiva i mišića te uganuća zglobova tu je Lokosol 10 mg/g gel. Taj lijek pomoći će i u ublažavanju simptoma upala koje su česte pri pojačanim tjelesnim aktivnostima.

  • Lokalna primjena

Lokosol 10 mg/g gel prodire u kožu, ulazi u tkiva ili zglobove te smanjuje procese koji uzrokuju bol u tkivu.

image
Lokosol

Lokosol 10 mg/g gel

Lokosol 10 mg/g gel za primjenu na kožu je bezreceptni lijek za kratkotrajno ublažavanje blage do umjerene boli i simptoma upale kod ozljeda mekih tkiva. 1 g Lokosol gela sadržava 10 mg diklofenak natrija koji djeluje protuupalno i analgetski.

Lokosol gel je namijenjen za kratkotrajno ublažavanje blage do umjerene boli i simptoma upale tijekom ozljeda mekih tkiva poput nagnječenja ili istegnuća ligamenata, tetiva i mišića te uganuća zglobova u odraslih i adolescenata od 14 godina i starijih. Odlikuje ga fina tekstura koja se lagano nanosi i razmazuje u tankom sloju te ne ostavlja trag na rukama i odjeći, a miris gela je blag i karakterističan.

image
Lokosol

Lijek se izdaje bez recepta.

* Lakke, S. E. i Meerman, Journal of Compassionate Health Care, 2016: 3:1.

Teme
Linker
24. svibanj 2022 17:05