promo 

 FOTOGRAFIJE:
Eurospin predstavio prvu free-from kuharicu

Recepti za zdravu i uravnoteženu prehranu

U posljednje vrijeme nailazimo na razne izazove u svakodnevnoj prehrani. Intolerancija na gluten i laktozu jedni su od najčešćih, kao i celijakija koja pogađa oko 1% svjetske populacije. Tragove glutena i laktoze nalazimo i ondje gdje ih ne bismo očekivali, stoga je vrlo važno informirati se o namirnicama i znati čitati deklaracije proizvoda koje kupujemo.

Free-from prehrana bez odricanja

Osobe suočene s probavnim i drugim zdravstvenim tegobama sve više se okreću tzv. free-from prehrani, zdravim alternativama bez odricanja od omiljenih okusa ili praktične pripreme, kao što su Eurospinove robne marke Amo Essere.

Uz proizvode linija Amo Essere bez glutena i Amo Essere bez laktoze sada je moguće uživati u raznim jelima bez posljedica za zdravlje, a kontrolirana prehrana daleko je od bezukusne i jednolične. Potaknuti važnošću cjelovitih namirnica provjerenog podrijetla, Eurospin nudi i liniju Amo Essere bio za sve koji biraju zdravu hranu proizvedenu na održivi način.

image

promo

FOTOGRAFIJE:

Praktični recepti, brza priprema

Kako bi pokazao da free-from prehrana ne mora biti komplicirana i skupa, Eurospin je predstavio Recepte za uravnoteženu prehranu. Praktična kuharica nastala je u suradnji s poznatom food-blogericom Zrinkom Zekulić čiji blog Gladuša prate oni koji žele uživati u modernim i tradicionalnim jelima, ali po prilagođenim receptima.

Kuharica je podijeljena u četiri kategorije obroka kroz dan: doručak, međuobrok, ručak i večera. Kako bi se lakše snalazili u odabir pravih jela za sebe, svaki recept nosi oznaku bez glutena/bez laktoze.

image

promo

FOTOGRAFIJE:

Kako do kuharice?

Samo od četvrtka 24. do nedjelje 27. veljače za svaku kupnju iznad 150 kuna Eurospin daruje kupce kuharicom Recepti za uravnoteženu prehranu čiji će vas okusi i jednostavnost pripreme osvojiti!

image

promo

FOTOGRAFIJE:

Više informacija pronađite na stranicama Eurospina Hrvatska te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

image

promo

FOTOGRAFIJE:
Linker
26. travanj 2024 21:52