Patite od respiratornih problema? Pogledajte kakve inhalatore Crosst.hr ima u svojoj ponudi

Respiratorne smetnje i bolesti su stanja poput astme, bronhitisa, cistične fibroze pa čak i obične prehlade koja zahvaćaju dišne putove, pluća i druge strukture respiratornog sustava.

Izazivaju najčešće probleme s disanjem, manjkom zraka i kašljanjem koji se mogu pogoršati s vremenom te narušavati kvalitetu života. Astmatičari i drugi bolesnici koji vode borbu s respiratornim smetnjama i bolestima mogu ublažiti stanje korištenjem kvalitetnih inhalatora koji će smirili respiratorni sustav, omogućiti lakše disanje te dugoročno pomoći zdravlju. Inhalator je uređaj koji pretvara tekući lijek u paru koju osoba udiše kroz nos ili usta uz pomoć maske ili drugih dodataka. Lijek tako lakše dospijeva do respiratornog sustava i organa gdje je najpotrebniji. U slučaju prehlade dovoljno je koristiti vodu te dodati par kapi esencijalnog ulja kako bi se nos odčepio.

S obzirom na to da nudi inhalacijsku terapiju koja pomaže u liječenju gornjih i donjih dišnih putova, smanjuje učestalost prehlada i začepljenje nosa, čisti i ispire nos, smiruje dišne putove tijekom zime, itd., inhalator je jedan od najkorisnijih i najkvalitetnijih uređaja koji osoba može posjedovati. Zato se preporučuje da svaki dom ima barem jedan inhalator koji će biti koristan za zdravlje svih ukućana.

promo

Inhalatori su danas uznapredovali na području tehnologije, funkcija te dizajna. Postoje uređaji koji omogućuju kratko, ali učinkovito inhaliranje, izrađeni su po ergonomskom dizajnu te su mali i lako prenosivi. U Crosst.hr web trgovini takve karakteristike se mogu naći u inhalatorima od vodećih proizvođača poput Beurera, Rossmaxa te Omrona. S obzirom na spomenute mogućnosti i vijek trajanja, inhalatori su dostupni na web trgovini po povoljnim cijenama i akcijama za vas i vašu obitelj. U nastavku predstavljamo pouzdane proizvode od već spomenutih proizvođača.

Beurer inhalatori

Jedan od svjetski proizvođača medicinskih proizvoda Beurer zastupljen je na Crosst.hr web trgovini raznovrsnim inhalatorima za djecu i odrasle. Modeli su karakteristični po tome što omogućuju kratko inhaliranje zbog snage kompresora te su opremljeni maskom za nos putem koje se inhalira para. Nude i druge korisne značajke poput automatskog isključivanja te povezivanja mrežnog adaptera s USB kablom. Beurerovi inhalatori sadrže raznovrsne tehnologije poput raspršivanja komprimiranim zrakom koje omogućuje maksimalno iskorištavanje lijeka, ultrazvučne tehnologije kojom se inhalira velika količina čestica ili tehnologija kojom se para inhalira kroz dvostruku visokofrekventnu vibrirajuću i mikroporoznu membranu (omogućuje prolaz i najmanjim česticama lijeka). Osim toga, web trgovina nudi specijalizirani Beurerov IH 26 inhalator koji je posebno izrađen za djecu jer je malen, tih te je opremljen posebnim dodatcima (igračke u obliku žirafe) koji su prilagođeni djeci i bebama kako bi im odvratili pozornost.

Omron inhalatori

Crosst.hr web trgovina izdvaja nekoliko različitih inhalatora od vrhunskog proizvođača medicinske opreme i uređaja Omron. Modeli su raznovrsni po svojim funkcijama, mogućnostima i dobi kojoj je inhalator namijenjen. Proizvođač napominje da određeni inhalatori nisu prilagođeni maloj djeci koja ne znaju ispuhati nos kao što je to Omron C102 Total inhalator + nosni tuš koji je namijenjen inhalacijskim terapijama i onima koji trebaju ispirati nos. Međutim, zato web trgovina izdvaja Omron dječji kompresorski inhalator C801 KD koji je jednostavan za korištenje, prilagođen djeci različite dobi, veselog dizajna i tih tako da ne uplaši najmlađe. Za model iz gornjeg dijela ponude web trgovina nudi džepni Omron inhalator MicroAir U100 koji je karakterističan po bešumnosti, kompaktnosti (stane u torbu što omogućuje inhaliranje bilo gdje i bilo kada) te MESH tehnologiji.

Rossmax inhalatori

Rossmax je vodeći proizvođač opreme i uređaja za medicinsku njegu čiji se kvalitetni i pouzdani inhalatori za djecu i odrasle nude na Crosst.hr web trgovini. Modele NA i NB serije karakterizira VAT tehnologija kojom se podešavaju ventili za različite intenzitete protoka zraka, snažan klipni kompresor, kompaktnost te tihi rad uređaja. Model kompresorskog inhalatora NE serije ističe se između ostalog zbog ergonomskog dizajna i jednostavnog korištenja. Drugi Rossmaxov model inhalatora zastupljen u web trgovini je 3 u 1 inhalacijski set koji je popularan zbog tri bitne funkcije: inhalator, aspirator (ublažava i smanjuje začepljenje nosa) i irigator (nosni čistač). Kao i modeli iz već spomenutih serija, opremljen je VAT tehnologijom te je izrađen po ergonomskom dizajnu. Osim toga, posebno se izdvaja i Rossmaxov inhalator za bebe i djecu „Ćuko“ čiji se intenzitet podešava ventilima te će ga djeca voljeti zbog toga što je uređaj u oblik psića.

Napredna i inovativna tehnologija koja je obilježila medicinske uređaje povećava njihove mogućnosti i korisnost u svakodnevnom životu. Zato Crosst.hr web trgovina nudi brojne takve uređaje koji pomažu i poboljšavaju zdravlje korisnika. Uspoređivanje funkcija i cijenu proizvoda omogućuje lakši pronalazak modela koji će odgovarati korisniku. Preporučujemo da prije odabira i kupovine uređaja proučite trajanje garancije modela te okvirno vrijeme dostave s obzirom na pandemiju.

Za kraj, kupovina ovakvog pouzdanog uređaja kao što je inhalator je dugoročno kvalitetna investicija za vas i vašu obitelj. Prema tome, kako bi pronašli odgovarajući i pouzdani inhalator posjetite Crosst.hr web trgovinu te razmotrite ponude i akcije koje su u tijeku.

Linker
21. travanj 2024 14:47