Udruga Mali zmaj

Almagea u akciji „Zmajska pomoć“

Živimo u izazovno vrijeme – zato je još važnije nego ikad prije pružiti podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Zagrebačka tvrtka Almagea® upravo je u tom duhu odlučila proslaviti svoj deveti rođendan: kao tvrtka čija je misija poboljšanje kvalitete života, odlučila je financijski poduprijeti Udrugu Mali zmaj koja brine za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. Želja im je bila proslaviti rođendan u osjećaju zajedništva, unatoč tome što nas je ovo neobično doba pandemije u kojoj živimo spriječilo da trenutke provodimo zajedno kao nekada.

Udruga Mali zmaj djeluje na razne načine, a dio njihovog djelovanja obuhvaća pronalazak trajnih donatora te redovito slanje njihovih paketa malenim štićenicima. Da bi Mali zmaj mogao opskrbljivati djecu (štićenike) i njihove obitelji paketima hrane, odjeće, obuće, igračaka, školskog pribora i slično, godišnje izdvajaju velike iznose za poštanske troškove, zbog čega je tvrtka Almagea® odlučila priskočiti im u pomoć.

Tijekom cijelog mjeseca lipnja Almagea® će od svakog prodanog dodatka prehrani u asortimanu izdvojiti 0.90 kuna – a sav prikupljeni iznos bit će u cijelosti doniran Udruzi „Mali zmaj“.

Ova je pomoć važna jer Udruga Mali zmaj okuplja velik broj trajnih donatora – osoba, tvrtki i institucija koje redovito pomažu slanjem paketa na adresu udruge. Uz to, sve obitelji uključene u program pomoći Udruge Mali zmaj dobivaju pakete hrane, odjeće, higijenskih potrepština, školskog pribora, igračaka… svega što je potrebno. Ponekad udruga šalje bicikle, računala i velike predmete, poput stolova. A to znači i velike poštanske troškove – zato je tvrtka Almagea® odlučila upravo ovdje uskočiti.

Dobro je činiti dobro za svoje zdravlje kupnjom dodataka prehrani Almagea® koji pokrivaju čitav spektar vaših zdravstvenih potreba – od zdravlja srca i krvnih žila (Almagea® KRILL OIL CARDIO+), normalne funkcije imuniteta (Almagea® CURCUMIN FORTE+) do ljepše i blistavije kože (Almagea® SUNLOVE SKIN+).

Linker
25. travanj 2024 21:09