Travica, dekica, klopica - Mali piknik stvarno se potrudio srijedu pretvoriti u romantičan dan...
 Snimio: Roko Bahat/BOX
Zagrebačka gastro-oaza

Ne zaboravite, danas je dan za Mali piknik

31. kolovoz 2016.
U jedinstvenom gornjogradskom ambijentu očekuju vas sezonske gastro-delicije i dekice uz koje možete uživati u romantičnom pogledu na grad.

Na Gornjem gradu danas vas ponovno čekaju dekice s pogledom na grad. Ležerno piknik-druženje u starogradskom ambijentu i romantičnoj atmosferi održat će se od 17 do 21 sat na Vranicanijevoj poljani, a ovoga puta na popisu sezonskih gastro-delicija domaćih OPG-ovaca u kojima ćete moći uživati su delikatesni kozji sirevi, Iskrena vina Matković, kruh iz krušne peći, štrudle i pite, sirove torte, eko-maline i smootiji.

Samo sezonsko

U fokusu gastronomske ponude Malog piknika su sezonske namirnice organskog porijeka, uzgojene i proizvedene od lokalnih OPG-ova. Mali piknik održava se na Gornjem gradu (Vranicanijeva poljana) do sredine rujna, svake srijede u popodnevnim satima (17 – 21 h). U slučaju lošeg vremena, Mali piknik se otkazuje, a Mali plac seli u Branimir centar. Za one koji ne znaju, događanje organizira Mali plac s Tavana, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

Ako još niste bili na Malom pikniku, evo što možete očekivati :)

Više informacija o Malom pikniku: FACEBOOK

Više informacija o Malom placu: VIMEO | WEB | FACEBOOK | INSTAGRAM |

Teme
Linker
23. listopad 2021 03:22