FOTOGRAFIJE:
Nagradni natječaj

Uključi se i osvoji pet paketa po četiri ulaznice za bazene u Termama Sveti Martin

Želite li osjetiti nešto novo, odlučite se na boravak okruženi netaknutom prirodom u prvom Healthness resortu u Europi

Što trebate napraviti

Na Facebook stranici Živim trebate odgovoriti na nagradno pitanje: Zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu i tagirati/napisati/označiti u objavu koga biste poveli.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi:


Što možete osvojiti

Nagradni fond: 5 paketa po 4 ulaznice = 5 dobitnika, 1 paket = 1 dobitnik, vrijednost paketa je ista

  • Ulaznice vrijede do kraja godine
  • Tijekom cijele godine mogu se iskoristiti za The Temple of Life unutarnje bazene, dok se od lipnja do rujna mogu iskoristiti i za unutarnje bazene The Temple of Life i za vanjski Aquapark MartiLandia.
  • Također, zbog epidemioloških mjera postoje ograničenja na bazenima, ali Terme Sveti Martin ažurno objavljuju sve važne obavijesti za vanjske posjetitelje što se tiče bazena.
  • Natječaj traje do 18. veljače do 12 sati
  • Dobitnike objavljujemo 18. veljače iza 12 sati na portalu živim.hr. Dobitnici će biti izvučeni prema kriteriju originalnosti.


Terme Sveti Martin - Prvi Healthness Resort u Europi

Želite li osjetiti nešto novo, odlučite se na boravak okruženi netaknutom prirodom u prvom Healthness resortu u Europi. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Terma Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka.

To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči domaća hrana igra najveću ulogu. Terme svoje sastojke dobavljaju od lokalnih OPG-ova i trude se filozofiju zdravog načina života živjeti i u kuhinji gdje vas čekaju pravi zdravi specijaliteti za velike i male. Mališani će posebno uživati u novoj igraonici, a odrasli u njihovim osmjesima.

Iako su priroda i fina hrana wellness sam po sebi, ipak je potrebno spomenuti i onaj pravi, službeni. On se krije u okrilju resorta Terme Sveti Martin i sastoji se od niza opuštajućih aktivnosti: bazen, whirlpoolovi, saune, masaže i razni beauty tretmani. Upravo je na mjestu gdje je sada resort, davne 1913. godine umjesto nafte koju su tražili, potekla termomineralna ljekovita voda, čiji ljekoviti učinak djeluje i danas u tri bazena, te tri whirlpoola koji su idealan odabir za početak ili kraj dana, a u kombinaciji s nekom od masaža, savršeni odmor za vaše tijelo.


Više informacija potražite na:

Linker
02. svibanj 2024 05:10