SHUTTERSTOCK
vrijeme za vas

U potrazi ste za mirom i pravim opuštanjem? Ovaj retreat onda ne želite propustiti

Bivša manekenka Lea Gobo svojim životnim zaokretom pomaže drugima

Koliko ste puta u posljednje vrijeme izgovorili rečenicu “Treba mi samo malo mira.”? Upravo taj toliko željeni mir i povratak sebi, upotpunjen opuštanjem, fantastičnom energijom i općenitim well-being osjećajem u svojem nadolazećem programu nudi wellness i feng-shui savjetnica Lea Gobo.

Naime, njezin novoosmišljeni retreat pod nazivom Full of Life u svibnju će u prekrasno uređenoj vili u srcu magične Istre svim zainteresiranima pružiti mogućnost da se mentalno, emotivno i fizički oporave te uspostave red u svojoj duši, tijelu i umu. Lea je program osmislila kao tri ili sedam dana, ovisno o željama sudionika, cjelodnevnih zanimljivih i opuštajućih aktivnosti koje uključuju duboki odmor za tijelo, dušu i duh uz zvučne kupke, yogu, tretmane, laganu hranu i opuštajuće rituale.

image

Lea Gobo

Josip Čekada

Rad na sebi

- Cilj mi je sudionicima retreata omogućiti da se odmaknu od užurbanog ritma svakodnevnog života te se kući vrate puni svjetlosti, životne energije, lakoće i mira - govori ova diplomirana marketinška i komunikacijska stručnjakinja koja se manekenstvom bavila dugih 17 godina.

Lea je u području wellnessa pronašla je svoj novi smisao i to nakon što je na vlastitom primjeru shvatila do koje nas mjere život može umoriti, uplašiti i odmaknuti od nas samih. Dubinski radeći na sebi kroz razna istraživanja, edukacije, učenja, tehnike meditacije i pohađanja certificiranih radionica, tečajeva i škola, Lea je danas i više no spremna pomoći drugima na putu u bolji, smireniji i kvalitetniji život.

Sve informacije o Full of Life retreatu možete pronaći OVDJE.

Linker
03. svibanj 2024 09:51