SHUTTERSTOCK
sjajan izbor

Kako se ubosti srećom: ‘otrovni‘ pokloni za Valentinovo koji će vas oduševiti

Ako tražite nešto posebno i drugačije za nadolazeći Dan zaljubljenih, imamo sjajno rješenje

Valentinovo je dan kad slavimo ljubav i zahvalnost prema našim partnerima, ali i prema sebi. Uz cvijeće, čokoladu i romantičnu večeru, jedan od načina da pokažemo koliko nam je stalo do našeg partnera je i briga o ljepoti i zdravlju, uz kvalitetnu kozmetiku koja njeguje našu kožu i čini nas sretnijima i zadovoljnijima.

Ako tražite nešto posebno i drugačije za nadolazeći Dan zaljubljenih, možda je vrijeme da isprobate kozmetiku s pčelinjim otrovom, koja je sve popularnija među ljubiteljima prirodne i inovativne kozmetike. Pčelinji otrov je bogat proteinima, aminokiselinama, mineralima i enzimima, koji imaju brojne blagotvorne učinke na kožu, kao što su:

  • poticanje proizvodnje kolagena i elastina, koji kožu čine čvršćom i elastičnijom
  • smanjenje bora i znakova starenja
  • ublažavanje upala i crvenila
  • poboljšanje cirkulacije i hidratacije kože
  • jačanje imuniteta kože i njenog otpora na vanjske utjecaje


BeeVenom touch - hrvatska kozmetika s visokokvalitetnim pčelinjim otrovom

Jedan od brendova koji se bavi proizvodnjom kozmetike s pčelinjim otrovom je i BeeVenom touch, hrvatski brend koji je nastao kao rezultat upornosti inovatora Tvrtka Matijevića i suradnje pčelara iz cijele Hrvatske. BeeVenom touch koristi pčelinji otrov koji se prikuplja inovativnom tehnologijom kojom pčelama u niti jednom trenutku nije nauđeno, a koji je visoke čistoće i kvalitete. Osim pčelinjeg otrova, BeeVenom touch kozmetika sadrži i druge prirodne sastojke, kao što su:

  • hijaluronska kiselina, koja hidratizira i zaglađuje kožu
  • kolagen, koji povećava elastičnost i čvrstoću kože
  • ceramidi, koji obnavljaju zaštitnu barijeru kože i sprječavaju gubitak vlage
  • eterična ulja lavande i smilja, ruže, geranija i ylang-ylanga, koja umiruju, osvježavaju i aromatiziraju kožu

BeeVenom touch nudi različite proizvode za njegu lica i tijela, koji su pogodni za sve tipove kože - i za žene i za muškarce. Kozmetika je dermatološki testirana, ne sadrži parabene, silikone, umjetne boje i mirise.

Preporuke za kupnju: krema za lice i serum s pčelinjim otrovom

Ako želite razveseliti sebe i svoju bolju polovicu za Valentinovo, preporučujemo vam da isprobate kremu za lice i serum s pčelinjim otrovom, koji će vam pružiti intenzivnu njegu i hidrataciju lica te pomoći da se osjećate lijepo i samopouzdano. Osim toga, ovi proizvodi su savršeni pokloni za Valentinovo jer će pokazati vašoj boljoj polovici koliko vam je stalo do njezine ili njegove ljepote i zdravlja te da ste spremni podijeliti ovaj poseban i drugačiji doživljaj njege kože.

Krema za lice s pčelinjim otrovom je lagana i brzoupijajuća krema, koja se nanosi ujutro i navečer na očišćeno lice i vrat. Krema sadrži visokokvalitetni pčelinji otrov, koji stimulira proizvodnju kolagena i elastina te smanjuje bore i fine linije. Krema također sadrži hijaluronsku kiselinu, kolagen, ceramide,, koji hidratiziraju, njeguju i štite kožu od vanjskih utjecaja. Krema ima ugodan miris lavande, ruže, geranija i ylang-ylanga, koji djeluju umirujuće i opuštajuće.

Serum za lice s pčelinjim otrovom je koncentrirani proizvod, koji se nanosi prije kreme, ujutro i navečer, na očišćeno lice i vrat. Serum sadrži veću koncentraciju pčelinjeg otrova, koji ima još jače učinke na kožu te joj daje čvrstoću i elastičnost. Serum također sadrži hijaluronsku kiselinu, kolagen, ceramide, koji dubinski hidratiziraju, hrane i obnavljaju kožu. Serum je osvježavajućeg mirisa vanilije, koji djeluje stimulirajuće i energizirajuće.

Kako naručiti BeeVenom touch proizvode?

Ako ste zainteresirani za kupnju BeeVenom touch kreme za lice i seruma s pčelinjim otrovom, možete ih naručiti putem službene web stranice gdje možete pronaći i druge proizvode iz njihove ponude, kao što su krema za masažu, anticelulitna krema i poklon paket. Sve kupnje iznad 30 eura ostvaruju besplatnu dostavu, a povodom Valentinova - od 10.-15. veljače - proizvodi su sniženi čak 15 posto! Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte sebe i svoju bolju polovicu ovim neobično inovativnim poklonom hrvatske proizvodnje.

Linker
25. travanj 2024 14:39