SHUTTERSTOCK
poseban desert

Glasajte za svog favorita! Pet vrelih poza idealnih za Valentinovo - kad ćete ako nećete sad

Ako već duže vrijeme priželjkujete isprobati neke nove seks poze sa svojim partnerom ili partnericom, Valentinovo je pravi trenutak za to.

Valentinovo je idealna prilika da pokažete osobi koju volite koliko vas uzbuđuje i koliko razmišljate o intimnim trenucima s njom. Toliko da ste je spremni iznenaditi s novim pozama koje će vam oboma donijeti jednu drugu razinu uzbuđenja i povezanosti. Pitate se zašto biste trebali isprobati nešto novo i posebno ako ste sigurni da se volite i da ste oboje ionako zadovoljni vašim seksualnim životom? Niti jednu vezu, čak ni onu najbolju, ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ako ne uložite u nju nikakav trud, s vremenom će neminovno doći do pada razine zadovoljstva i uzbuđenja. Čokolada, ruža i romantična večera uvijek su dobrodošli, ali ako nakon njih uslijedi dobar i malo drugačiji seks, to će biti najbolji način da partneru (ili partnerici) pokažete koliko vam je stalo i kako ste zaista savršen par. A ovih pet seks poza su kao stvorene za to.

1. Lotus poza

Ako još niste isprobali ovu vruću pozu, onda neka to bude vaš poseban desert za Valentinovo. To je jedna od onih poza koje imaju u sebi dozu teatralnosti i koje djeluju poput filmskih scena seksa, a opet donose dubok osjećaj intimnosti i povezanosti koji će seksualno iskustvo podignuti na novu razinu. Poza je vrlo jednostavna i omogućuje dodir kože o kožu po velikoj površini tijela, što doprinosi još većoj bliskosti i osjećaju sjedinjenja. Partner sjedi na podu (ii na krevetu) prekriženih nogu, a žena mu sjedi u krilu licem okrenuta prema njemu i nogama obavijajući njegov struk. Ako je muškarcu previše teško ili nespretno biti aktivan prekriženih nogu, može ih držati i ispružene. To je poza nalik na veliki, sveobuhvatni zagrljaj, ali još puno bolja i uzbudljivija od toga. Dodatni plusevi su to što je ova poza izvrsna za bolju stimulaciju klitorisa (a time i veći stupanj nadraženosti) i to što su vam ruke slobodne za lutanje i milovanje partnera po licu, tijelu, stražnjici...gdje god poželite.

2. Kupidova strijela

Kupidova strijela je zapravo kombinacija dvije omiljene poze u seksu, misionarske i kaubojke. Partner ovdje leži na leđima, a vi ste na njemu, ali s nogama između njegovih i oslonjeni na laktove. U tom položaju partner ima slobodne ruke za istraživanje, a vi možete prilagoditi tempo i intenzitet svojim potrebama tako da ovu pozu zaista možete doživjeti kao savršen poklon za Valentinovo. Kontakt očima dok se pomičete pridonijet će senzualnosti i osjećaju povezanosti, a opet ćete se osjećat dovoljno „vragolasto” i nestašno dok budete dirigirali tempom i trajanjem seksa. U svakom slučaju, ova je poza prava poslastica za žene, a i muškarci je obožavaju.

3. Poza čvrsti stisak

Ako preferirate pristup odozada, onda je ova poza pun pogodak kao novi dodatak kojim ćete partnera ili partnericu oduševiti upravo na Valentinovo. Partnerica leži licem okrenuta prema dolje lagano raširenih nogu, a partner leži na njoj oslonjen na laktove. Kad partner penetrira u partnericu, ona treba što čvršće stisnuti noge, što će oboma donijeti višestruko veći užitak. Ovo je inače i jako zgodna poza za isprobavanje malo prljavog govora u seksu. Ima nešto uzbudljivo u tome da vam partner šapuće u uho male prljave riječi dok ga vi istodobno ne možete vidjeti. Nakon ovakvog seksa, moći ćete samo reći „Mljac, ja bih još”.

4. Potrgana flauta

Ova je poza zapravo malo modificirana misionarska poza. Partnerica leži na leđima, a partner kleči ispred nje. Jedna noga partnerice treba biti položena na partnerovo rame, dok je druga pored njegovih nogu na krevetu. Zatim, tijekom seksa mijenjajte noge. Možda će vam se činiti čudno to stalno izmjenjivanje nogu, ali uvjerit ćete se da u tome ima nešto beskrajno erotično. Ovo je tehnika posuđena iz kama sutre i s njom možete biti sigurni da nećete pogriješiti. Dovoljno je slična poza onoj na koju ste navikli, a opet s ovim malim pomakom koji sve skupa čini malo bezobraznijim i prljavijim, a samim time i uzbudljivijim.

5. Kupka s mjehurićima

I za kraj nešto sasvim drugačije. Ako vam se čini da je seks u krevetu u ovako posebnoj prilici malo previše nalik vašoj ustajaloj rutini i želite nešto posve, ali posve drugačije - kupka s mjehurićima je ono što vam je potrebno za ovo Valentinovo. Kupite nekoliko mirišljavih bombica za kupku s gliterima, otvorite bocu šampanjca i pospite nekoliko ružinih latica u kadu napunjenu toplom vodom. To je zaista dekadentan način da počnete onaj drugi, sočniji dio valentinovske večeri i savršen okvir u kojem se možete usredotočiti na dodire, maženje i predigru. Ovo može biti samo uvertira nakon koje ćete poludjeti u krevetu ili možete započeto i dovršiti mokri, mirišljavi i uzbuđeni u kadi. Kamo i kako vas odvede trenutak - u svakom slučaju bit će posebno.

Linker
25. travanj 2024 15:19