Uključi se i osvoji

Dobitnici 10 paketa fantastičnog Olival suhog i kristalnog ulja su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!  

Dobitnice Olival čarobnih ulja su:

  1. Tihana Vučić, Rasinja
  2. Melis Marinović, Split
  3. Ana-Petra Kovač, Čakovec
  4. Aida Imširević Smoljak, Zagreb
  5. Veronika Vnučec, Konjščina
  6. Jasmina Koružnjak Nikolić, Zagreb
  7. Melani Halusek Sorić, Dugo Selo
  8. Kristina Juras, Zagreb
  9. Danka Premuž, Otočac
  10. Marina Horvat, Varaždin

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.



Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!


Neizostavni dio u svakodnevnoj njezi kože

Suha ulja posljednjih par godina hit su u beauty industriji i neizostavni dio u svakodnevnoj njezi kože. Zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju u kožu. U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose. Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama uz 5 prirodnih ulja daje koži poseban zlatni sjaj, te posebno naglašava njezinu preplanulost.

Prednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege, jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža. U Olivalu su odabrali spektar najfinijih ulja koja sinergijski djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite.


Čarobno suho ulje namijenjeno je svim tipovima kože i može se koristiti svakodnevno. Zahvaljujući svom sjajnom sastavu,kombinaciji čak 5 prirodnih ulja njeguje vašu kožu te ju čini nježnom i mekom te istovremeno hidratizira.


Ulje se brzo upija. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose. Lješnjak, argan, jojoba, makadamija i ruža pet je ulja koja se nalaze u ovom proizvodu.

Čarobna suha ulja su prekrasnog mirisa pa ih je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema. Kristalno suho ulje koži daje srebrni sjaj te ostavlja mekan i nježan trag na koži. Naglašava sjaj na kosi, a može se koristiti kao parfem zbog bogate mirisne note.

Linker
02. svibanj 2024 23:39