Krećemo danas

S ovom fit curom i mi bismo se rado oznojili!

Jedna od najpopularnijih fitness trenerica proslavila se s učinkovitim programom vježbanja. Možete sve raditi kod kuće, a vježbe su jednostavne. I što je najvažnije, rezultati se zaista vide.

 

U teretanu se nikako ne možete natjerati, a grupni programi su vam dosadili. Ako do sada niste, vrijeme je da čujete za ime Kayla Itsines koja se krije iza popularne kampanje Sweat with Kayla (Oznoji se s Kaylom). Riječ je o 25-godišnjoj fitness trenerici iz Australije koja je popularnost stekla svojim fantastičnim, a što je najbolje učinkovitim programom vježbanja Bikini Body Guide. Da zaista djeluje možete pogledati i na njenom Instagram profilu gdje su brojne žene objavile fotografije prije i poslije.

Foto: Stylecaster

Nema više izgovora

Program se sastoji od vježbi za noge, guzu, ruke i trbušne mišiće. Svaka vježba se sastoji od 2 seta, a svaki set sadrži 4 vježbe koje je potrebno napraviti što više puta u 7 minuta. Između setova je pauza od 30, odnosno 90 sekundi.

Program traje 12 tjedana, a vježbe su jednostavne i lako izvedive kod kuće. Neke od vježbi su dvostruki čučnjevi, klasični trbušnjaci, bicikliranje…

 

Ako ne želite plaćati Kaylin program, njene vježbe možete naći i besplatno na YouTubeu.

 

Osim uz ovaj trening, nemojte zaboraviti vježbati i uz našu Danijelu Masnjak koja svaku večer na našem Facebook i Instagram profilu donosi seriju vježbi za fit tijelo. I to u samo 60 sekundi.

Foto: Pinterest

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo