Svaki tjedan nagrađujemo - prijavi se!

Poklanjamo četiri bogata Zona Vital poklon paketa za vaše srce!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovaj tjedan posvetili smo zdravlju našeg najvrijednijeg organa - srcu!

 

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici Zona Vital paketa su:

  1. Pero Živković, Donji Miholjac
  2. Majda Buhin, Zagreb
  3. Ivan Jovinac, Ladimirevci
  4. Lidija Maćešić, Zagreb

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 16. listopada 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti četiri vrijedna Zona Vital paketa koji sadrže:

 

Ako ste se već prijavili na Živim.hr newsletter sve što trebate napraviti jest pričekati da stigne u vaš e-mail sandučić te u njemu kliknuti na poveznicu na stranicu s natječajem.


Zona Vital dodaci prehrani

Neka vaše srce kuca zdravo!

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje.
Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate vaše životne potrebe. Sa ZONOM VITAL osjećat ćete se sigurno, kao "kod kuće".

Kada posegnete za bilo kojim proizvodom ZONA VITAL, budite sigurni da ste odabrali:

  • formulaciju koja je PROVJERENA od strane liječnika ili nutriconista te prema najnovijim trendovima
  • vrhunske, uglavnom PRIRODNE aktivne sastojke. Odabiremo za vas ekstrakt lista masline, geranij, limunsku travu, lavandu, mentu… proizvodi ZONA VITAL su bez konzervansa.
  • farmaceutsku KVALITETU sa svim potrebnim certifikatima te laboratorijskim testovima
  • proizvode koji osiguravaju sve navedeno po POVOLJNOJ CIJENI

 

Krill Oil doprinosi normalnoj funkciji srca, a blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Krill Oil je najefikasniji izvor omega-3 kiselina porijeklom od morskog račića (Euphausia superba) koji živi u vodama Antarktika i hrani se planktonom i algama koje proizvode omega-3 masne kiseline. Zbog toga krill akumulira višestruko nezasićene eikozapentaenske (EPA) i dokozaheksaenske (DHA) kiseline. Omega-3 masne kiseline u Antarctic NKO™-u dolaze u fosfolipidnom obliku, što osigurava veću stabilnost, bolju i bržu apsorpciju, kao i bolje iskorištavanje EPA i DHA, što Antarctic NKO™-u osigurava znatno veću učinkovitost u odnosu na ostale izvore omega-3 masnih kiselina. Uz to, Antarctic NKO™ prirodno sadrži i snažni antioksidans astaxanthin, kao i vrlo vrijedan kolin.

Omega 3 kapsule, porijeklom iz prirodnog ribljeg ulja također sadrže DHA (doksoheksaensku kiselinu) i EPA (eikozapentaensku kliselinu). DHA osim što doprinosi normalnoj funkciji srca, pomaže i u održavanju normalnog vida i funkcije mozga.

Treći proizvod Zone Vital u liniji za srce i krvožilni sustav su Cholesteril kapsule koje sadrže monakolin K iz crvene fermentirane riže, visoke kvalitete i visokog stupnja pročišćenosti, koji doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Blagotvorni učinak postiže s dnevnim unosom 10 mg monakolina K.

GinkoPhyt kapsule iz linije Zona Vital sadrže ekstrakt lista ginka koji doprinosi održavanju normalne cirkulacije i povoljno djeluje na kognitivne funkcije.

 


Cjelokupnu ponudu dodataka prehrani Zone Vital pogledajte ovdje.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo