blagdanski nagradni natječaj

Ojačajte svoj imunitet! Poklanjamo 10 paketa Lifetime Immuno Complex kapsula

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!

Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 2. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Prvi nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Kevin Murphy - Shimmer Time (6 paketa)
  • Peter Thomas Roth paket (1 paket)
  • Lifetime Immuno Complex kapsule (10 paketa)
  • Acai berry poklon set, Kozje mlijeko šampon i maska za kosu (10 paketa)


DOBITNICI:

Karolina Kralj, Samobor

Sandra Knežević, Mošćenička Draga

Marin Brkić, Split

Igor Dujmović, Split

Dejana Ljubić, Sinj

Marko Glasnović, Poreč

Ljubica Jakšić, Makarska

Stjepan Mlinarić, Sisak

Dina Pejić, Zagreb

Ivan Bačić, Zadar

Kvalitetni dodaci prehrani

Suvremeni način života obiluje užurbanim i stresnim situacijama, najčešće u zagađenoj okolini. Prehrana je često nekvalitetna i neredovita, nedostaju svježe namirnice provjerenog organskog porijekla. Povećan je unos rafinirane, termički obrađene i konzervirane hrane koja ne osigurava neophodni unos vitamina i minerala. Neredoviti i necjeloviti obroci negativno utječu na metabolizam i pravilnu apsorpciju hranjivih tvari, proizvodnju energije te imunološki sustav.

Poremećeni fiziološki procesi, uzrokovani neadekvatnom prehranom, imaju za posljedicu pad imuniteta te veću podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama. Smanjeni unos esencijalnih nutrijenata možemo nadoknaditi kvalitetnim dodacima prehrani. Prilikom odabira adekvatne formule vitamina i minerala potrebno je obratiti pažnju kako na ime i ugled proizvođača, tako i na sastav i doze pojedinih nutrijenata.

Novi proizvod iz Lifetime-a Immuno complex sadrži pažljivo odabrane aktivne tvari za nadopunu deficitarne prehrane. Sadržaj 650 mg vitamina C i 15 mg cinka u jednoj kapsuli (dnevna doza) doprinijet će normalnoj funkciji imunološkog sustava. Uz ove nutrijente dodatak riboflavina učinkovito štiti stanice od oksidativnog stresa. Umor i iscrpljenost, kao posljedica stresnog života, može se ublažiti uz pomoć izbalansiranog dodatka vitamina B kompleksa (vitamin B12, B6, B2, pantotenska i folna kiselina).

Potražite u ljekarnama ili OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 09:27