Getty Images
nagradni natječaj

NE PROPUSTITE SJAJNU PRILIKU Prijavite se i osvojite besplatne specijalističke preglede

Trebali biste na pregled fizijatra, ortopeda, dermatologa, flebologa i na color-dopler vena? Prijavite se i osvojite besplatan pregled u Specijalnoj bolnici Arithera!

Možete se prijaviti za besplatne specijalističke preglede iz četiri područja: za 35 specijalističkih pregleda fizijatra; 30 color-doplera vena; 40 specijalističkih pregleda ortopeda i 20 dermatoskopskih pregleda kože.

Sve vaše prijave skupit ćemo i poslati liječničkom timu u Specijalnu bolnicu Arithera, koja je svoja vrata otvorila za besplatne preglede za čak 125 naših čitatelja. Popis dobitnika bit će objavljen na portalu Jutarnjeg lista, www.jutarnji.hr, u rubrici Zdravlje 9. ožujka.

Prijaviti se možete do 28. veljače i to na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (napišite koji vam pregled treba i zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu) ili putem obrasca.

Pravovremeni pregledi imaju veliku ulogu u brizi za zdravlje. Sve što se na vrijeme otkrije podiže šansu za sprečavanje razvoja ozbiljnijih stanja, koja mogu znatno narušiti kvalitetu života.


NE PROPUSTITE, SVAKI PREGLED JE ŠANSA ZA ZDRAVIJI I DULJI ŽIVOT


Dobitnike možete pronaći OVDJE.



ISPUNITE OBRAZAC


Linker
26. travanj 2024 17:03