ne okrećite leđa

Pomozimo psićima iz ogulinske udruge Šapa u srcu - gladni su i trebaju dom

Postanite volonter, djelujte u svojoj okolini, udomite psa ili macu, pomozite pronaći udomitelja i proširiti vijest o životinjama koje traže novi dom.

Udruga Šapa u srcu se nalazi u blizini Josipdola, u Skradniku. Na skrbi je preko 50 pasa i mačaka za koje skrbi samo godpođa Anica. Iako ima sklonište, kapacitet je odavno premašen.

Psi se slabo udomljavaju, a novi dolaze. Psi se ostavljaju svaki dan; štenci, skotne kuje, stariji psi - svi oni koje netko više ne želi. Anica je na rubu snaga jer osim što se sama brine za toliko životinja, treba ih i nahraniti, a donacije rijetko dolaze.

Udruga funkcionira kao i svaka neprofitna organizacija zahvaljujući donacijama građana, ali i zahvaljujući trudu i suradnji dobrih ljudi.

I VI MOŽETE POMOĆI

Udruga Šapa u srcu pokriva veliko područje, a najbliža pomoć u tipu spašavanja napuštenih životinja je u Karlovcu ili u Rijeci.

Postanite volonter, djelujte u svojoj okolini, udomite psa ili macu, pomozite pronaći udomitelja i proširiti vijest o životinjama koje traže novi dom, pomozite dobrovoljnim prilozima ili donacijama u materijalnom obliku koja su im od velike pomoći: materijali za bokseve, kućice, deke, posudice, povodci, hrana, sredstva protiv nametnika....

Ako možete pomoći udruzi Šapa u srcu i njihovim štićenicima, javite im se na Facebook i podijelite njihovu priču.

Hranu i donacije možete slati na adresu:

  • Udruga Šapa u srcu, Skradnik 16, 47300 Ogulin
  • IBAN: HR6724020061100675185
  • International bank number: 7300697653
  • Swift code: (BIC Code) ESBCHR22

Linker
26. travanj 2024 03:39