Jeste li znali da je prošli mjesec krasila naslovnicu seks izdanja Voguea Portugal u svojoj 61.!?
 Vogue Portugal/Facebook
brutalno seksi

Kao da nije s ove planete! Sharon Stone (61) još uvijek izgleda 30 godina mlađe, evo u čemu je fora

Pilates, joga, ples, leća, kvinoja, biljni čajevi, kao i pokoji neinvazivni tretmani lica samo su neke od tajni zbog kojih Sharon Stone (61) izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

Mislim da vječna ljepota ne postoji, to je apsurdno i nemoguće. Preživjela sam moždani udar i vrlo sam zahvalna na činjenici da uopće mogu stariti. Ne osjećam ništa osim zahvalnosti za godine koje prolaze - rekla je Sharon Stone (61) kojoj su doktori nakon teškog moždanog 2001. davali samo pet posto šanse za život.

- Morala sam ponovno naučiti hodati, pričati i pisati. Nisam vidjela na lijevo oko i nisam čula na lijevo uho. Gotovo tri godine se nisam mogla ni potpisati. Ne moram ni govoriti koliko je taj oporavak bio težak i koliko sam naučila cijeniti zdravlje - rekla je glumica. I unatoč svemu tome, glumica izgleda kao da je vrijeme za nju stalo. Dobar izgled, kaže, može zahvaliti pilatesu, jogi, plesu, kvinoji, biljnim čajevima, kao i pokojem neinvazivnom tretmanu lica.

Sharon se proslavila ranih 90-ih i to zahvaljujući erotskom trileru 'Sirove strasti', a nedavno je za portugalski Vogue pozirala i u toplesu. Na istesanom tijelu mogu joj pozavidjeti i puno mlađe kolegice.

I kako se onda ne zapitati, što to Sharon radi da tako dobro izgleda u sedmom desetljeću života!?

- Starenje ne doživljavam kao nešto negativno. Ne možete ni zamisliti koliko me je kirurga pokušalo nagovoriti na facelifting. Tko voli, neka izvoli, ali ja se nikad nisam htjela tako 'iskriviti' - rekla je glumica u jednom od intervjua. Dodaje da ne želi izgledati kao djevojka, jer ona to više nije.


Njega kože

Mama joj je od malih nogu govorila o važnosti hidratnih krema, krema sa zaštitnim faktorom kao i o temeljitom čišćenju lica. Osim što redovito stavlja sheet maske za lice, glumica ide na tretmane radiofrekvencije i ultrazvučni lifting.


Vježbanje i prehrana

Sharon vježba četiri do pet puta tjedno.

- Svaki put radim nešto drugo. Od vježbi snage, preko pilatesa i joge do plesa. Trening snage održava gustoću kostiju, joga produljuje mišiće, a pilates je odličan za držanje. Kako starimo, koža gubi elastičnost te dolazi od obješenosti. Dobra količina mišićne mase će održati tijelo čvrstim i zategnutim - kaže.

Na njenom stolu nikada nećete vidjeti prerađenu hranu, gluten, gazirana pića, ali ni alkohol. Sharon jede dosta mesa te hranu s niskim glikemijskim indeksom poput lososa, povrća, kvinoje, leće…Redovite pije biljne čajeve, a najveći porok joj je, kaže, čips.

Ne čini se tako teško ili?

Linker
25. travanj 2024 21:53