FOTOGRAFIJE: CAROLCO PICTURES/CANAL + COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
as u rukavu

Sharon Stone pozirala u bikiniju i raspametila fanove: Sprava ‘majstor za bedra‘ učinila je čuda

Dobar izgled može zahvaliti pilatesu, jogi, plesu, kvinoji, biljnim čajevima...

Da se redovito vježbanje i uravnotežena prehrana itekako isplate pokazala je i Sharon Stone (63). Glumica je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju u dvodijelnom žutom bikiniju i još jednom oduševila svoje fanove.

- Ljudi misle da za top formu moraju stalno biti u teretani, ali to nije istina. Morate pomaknuti svoje tijelo i dodati malo otpora. Iznenadili biste koliko toga možete postići ako samo stavite neku utege na ruke dok ste za kompjuterom pola dana. I 'majstor za bedra' (ThighMaster) kolegice Suzanne Somers napravio je čuda. To je senzacionalna sprava. Samo je stavim između nogu dok gledam televiziju i vježbam. To je vrsta opreme koju možete ubaciti u svoj kofer jer ne zauzima nikakav prostor - rekla je nedavno za časopis Vogue.


Porok joj je čips

Dodaje da na njenom meniju nećemo vidjeti prerađenu hranu, gluten, gazirana pića, ali ni alkohol. Sharon jede dosta mesa te hranu s niskim glikemijskim indeksom poput lososa, povrća, kvinoje, leće… Kavu je zamijenila biljnim čajevima, a najveći porok joj je, kaže, čips.

Glumici su liječnici, nakon teškog moždanog 2001., davali samo pet posto šanse za život.

- Morala sam ponovno naučiti hodati, pričati i pisati. Nisam vidjela na lijevo oko i nisam čula na lijevo uho. Gotovo tri godine se nisam mogla ni potpisati. Ne moram ni govoriti koliko je taj oporavak bio težak i koliko sam naučila cijeniti zdravlje - rekla je Sharon.

Linker
18. travanj 2024 15:39