'dobar tek'

Uz ovaj kulinarski par priprema jela nikad nije bila zanimljivija

Lora Naydenova i Stoyan Seymenski pokazat će gledateljima u emisiji 'Dobar tek' fantastičnu mješavinu okusa i aroma, hrskavo i lagano pripremljeno meso, zajednička iskustva, ugodne razgovore, mekano tijesto i iskrenu ljubav prema hrani.

 

Emisija 'Dobar tek' predstavlja jednu od onih kombinacija koja prikazuje kako uživati u hrani s najmilijima: s obitelji ili pak najbližim prijateljima.

 

Strast prema kuhanju

No nekada, pripremiti hranu za najbliže, zna biti najizazovniji posao. Lora Naydenova i Stoyan Seymenski pokazat će gledateljima u emisiji 'Dobar tek' fantastičnu mješavinu okusa i aroma, hrskavo i lagano pripremljeno meso, zajednička iskustva, ugodne razgovore, mekano tijesto i iskrenu ljubav prema hrani.

Lora je svoje kulinarske vještine usavršavala diljem Europe; u Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i Njemačkoj. Stoyan se profesionalno bavi kuhanjem već 13 godina.

Ovaj kulinarski par sa ekrana, svoju strast i ljubav prema hrani prenosi gledateljima diljem svijeta još od 2011. godine. Zajedno su snimili preko 1800 epizoda i pokazali oko 5000 recepata.

Kako pripremaju svoja omiljena jela kod kuće za svoje obitelji ili pak večeru za svoje prijatelje gledatelji mogu pratiti u novim epizodama koje počinju s prikazivanjem 24. siječnja u 11:30 sati na kanalu 24Kitchen.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo