Ideja o Holističkom centru došla je od Ružice Čerkez. Međutim, vlasnik Mostova i njezin suprug Velimir Čerkez to je objeručke prihvatio.
 Foto: Promo
Bračni par Čerkez otvorio Holistički centar

Mostovi2 postali prvi hrvatski bio mesni restoran

Nakon godina uspješnog bavljenja gastronomijom, supružnici Čerkez odlučili su se napraviti još jedan iskorak te su na zanimljiv način povezali restoran, odnosno jelovnik s novom idejom...

U Green Gold centru svečano je otvoren Holistički centar Biram zdravlje i promoviran prvi hrvatski bio mesni restoran Mostovi2. Događaj je to koji je nadogradio zagrebačku ponudu restorana kroz poseban način prehrane, utemeljen na očuvanju zdravlja i poboljšanju kvalitete života.

Uz stručno vođenu prezentaciju centra, na samom otvorenju predstavljen je zdrav način prehrane te razne mogućnosti personaliziranih jelovnika koji će se izrađivati u Centru, a moći konzumirati u restoranu Mostovi2. U tome je bitna poveznica Holističkog centra i restorana, kao jedina takva u Zagrebu.

Treba eliminirati sters

- Svatko od nas sam bira na koji način će živjeti i kako će se hraniti. Upravo je i glavni cilj Holističkog centra Biram zdravlje upoznati što više ljudi sa svim prednostima posebnog načina prehrane te brige o svom zdravlju. Naravno, uz eliminaciju stresa kao glavnog uzročnika svih bolesti te pojačanje tjelesne aktivnosti, što uvelike pomaže boljoj kvaliteti života. Ako se još tomu doda i matuzalem, posebni dodatak prehrani čija se učinkovitost također može doznati u Centru, onda ste na pravom putu - zaključila je prigodom otvorenja Ružica Čerkez, vlasnica centra i stručnjakinja za izradu personaliziranih jelovnika.

Foto: Promo
Stručni tim ovog Centra čine Vedran Režić, vlasnik fitness centra First Fitness, Nikoleta Vujević, coach za oslobađanje od stresa, nutricionistkinja Mimi Vurdelja, supružnici Čerkez te dr. Meri Bura koja je bila spriječena doći na otvorenje.

Sami birate program

O samom radu Centra, na otvorenju su govorili i stalni suradnici Centra, Mimi Vurdelja, mag. pharm. nutricionist i farmakolog, Božena Jukić, asistentica dr. Meri Bura, Nikoleta Vujević, coach za oslobađanje od stresa i Vedran Režić vlasnik fitness centra First Fitness. Stručnjaci su to koji će u Centru voditi brigu o novom načinu života svih onih koji se odluče živjeti pod sloganom Biram zdravlje. A Centar radi kroz nekoliko zaokruženih programa: detoksikaciju, program popravljanja jetre, program mršavljenja, program popravljanja crijeva, posebni program za mladenke, te savjetovanje o prehrani, predavanja o zdravoj prehrani i tematske radionice.

Linker
17. travanj 2024 01:18