Ako je vjerovati ovom kuharu, uz minimalan broj sastojaka možete postići maksimalan okus.
 Foto: 24kitchen
To se traži...

Kreće druga sezona Jamiejevih brzih i lakih jela!

Dobro nam svima poznati Jamie Oliver, razvio je zapanjujuću zbirku korisnih i ukusnih jela koristeći samo 5 sastojaka.

Emisija "Jamiejeva brza i laka jela" ponovno će oduševiti gledatelje diljem svijeta. U drugoj sezoni emisije, koja počinje s emitiranjem 18. veljače u 13:00 h na kanalu 24kitchen, Jamie se vraća s nizom jedinstvenih i slasnih jela koja se brzo kuhaju i čiji se recepti lako pamte - savršeno za sve one koji vole finu hranu, ali nemaju vremena ni energije za komplicirano kuhanje.

Korištenjem svog kulinarskog znanja, Jamie je razvio zapanjujuću zbirku strašno korisnih i nevjerojatno ukusnih jela koristeći samo 5 sastojaka. Jela su osmišljena s minimalnim brojemelemenata za postizanje maksimalnog okusa. Osim što imaju „samo“ pet sastojaka, jela se pripremaju u jako brzom roku, a njihovi recepti su lako pamtljivi i savršeni za dane u kojima nema vremena za predah.

Bilo da ste čarobnjak u kuhinji ili potpuni početnik, pomoću kombinacija ubojitih sastojaka i trikova koji štede vrijeme, čak i oni koji su najizbirljiviji mogu isporučiti jelo koje će sve oduševiti.

Uz Jamiejevo vodstvo, njegova brza i laka jela zasigurno će promijeniti percepciju o zahtjevnosti kuhanja i jako brzo ući na menije brojnih kućanstava.

Linker
26. travanj 2024 08:18