Osvoji! Osvoji!

Poklanjamo šest poklon paketa knjiga knjižare Algoritam MK!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Sada je na redu nešto za knjigoljupce! Naime, pripremili smo vam šest poklon paketa odličnih knjiga iz knjižare Algoritam MK uz koje ćete se dobro zabaviti te ponešto - i naučiti!

Ovaj natječaj je završio! Algoritam poklon pakete knjiga osvojili su:

Paket 1:

 1. Martina Tenodi, Zagreb
 2. Katarina Škorvaga, Kutjevo

Paket 2:

 1. Mirjana Bandalo, Sinj

Paket 3:

 1. Martina Oršulić, Našice

 Paket 4:

 1. Kazimir Percl, Velika Gorica
 2. Sandra Bočak, Zdenci Brdovečki

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike će se obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 22. kolovoza 2016. godine do 12:00 sati možete osvojiti poklon paket knjiga knjižare Algoritam MK:

 • 2x "Slatke strasti" + "Pouzdajte se u sebe – vodič kroz život"

 • 1x "Ljubavne slastice" + "Nakon tebe"

 • 1x "The sweet taste of a dalmatian love affair" + "Nakon tebe"

 • 2x "Muškarci su s Marsa, žene s Venere" + "Džepni Mindfulness"

Dobitnike trenutačno aktualnog natječaja objavljujemo u isto vrijeme i za vas pripremamo nove nagrade! Ukoliko ste se već prijavili na Živim.hr newsletter sve što trebate napraviti jest pričekati da stigne u vaš e-mail sandučić te u njemu kliknuti na poveznicu na stranicu s natječajem.

 

Slatke strasti

Mihaela Devescovi

U svojoj prvoj knjizi "Sirova hrana", Mihaela Devescovi opisuje koristi veganske i sirove hrane i predstavlja niz recepata popraćenih fotografijama i uputama o pripravljanju hrane, prilagođenih našem podneblju i izboru namirnica.

 

Pouzdajte se u sebe - vodič kroz život

Norman Vincent Peale

Autor ovog korisnog priručnika dugi je niz godina radio s ljudima pomažući im u rješavanju problema i poboljšanju života. Razvio je djelotvornu tehniku koja je ljudima pomagala da se osjećaju bolje, snažnije i sretnije. Ova vam knjiga pokazuje kako možete osloboditi unutarnje snage i osjetiti sigurnost i zadovoljstvo. Opisani savjeti i tehnike temelje se na načelima iz Biblije. Služeći se jednostavnim jezikom, dr. Peale daje odgovor na to kako se služiti tim načelima u svakodnevnom životu i pronaći put do nove energije koja će vam istinski obnoviti život. Doznajte kako:

 • osloboditi unutarnje snage,
 • riješiti se kompleksa manje vrijednosti,
 • stvoriti mirno središte u životu,
 • prakticirati snagu molitve,
 • imati uspješan brak,
 • biti slobodan od straha i tuge,
 • postići materijalnu, profesionalnu i osobnu sreću.

 

Ljubavne slastice / The sweet taste of a dalmatian love affair

Flora Turner-Vučetić

Ljubavne slastice, ukoričeni su, rukom pisani tradicionalni recepti Flore Boglić, gastronomske delicije koje su u velikoj bilježnici došle do unuke, autorice knjige Flore Turner-Vučetić, inače bivše savjetnice za kulturu hrvatskog veleposlanstva u Londonu. Ljubavne slastice kulinarsko su i romaneskno štivo, kojim se prati put kojim je baka Flora došla do srca budućeg muža Viktora početkom 20. stoljeća. Flora Turner-Vučetić, pak, rođena je na Hvaru, ali u Londonu živi od 1983. godine, gdje radi kao povjesničarka umjetnosti i novinarka.

 

Nakon tebe

Jojo Moyes

Nastavak velikog hita "Tu sam pred tobom" koji je osvojio srca čitatelja diljem svijeta. Kako nastaviti nakon gubitka voljene osobe? Kako stvoriti život vrijedan življenja? Louisa Clark nije više obična djevojka koja živi sasvim običan život. Nakon nevjerojatnih šest mjeseci koje je provela s Willom Traynorom, pokušava preboljeti gubitak. Kad je bila primorana vratiti se u obiteljski dom, osjetila je da je baš na mjestu gdje mora biti. Polako se oporavlja i pomišlja da njezin život počinje opet imati smisla, no kad se pojavila osoba iz Willove prošlosti, tu svi njezini planovi padaju u vodu i budućnost je sasvim drukčija od one koju je zamišljala...

 

Muškarci su s marsa, žene su s venere

John Gray

Dva desetljeća nakon što se prvi put pojavila na listi bestselera, knjiga dr. Johna Graya "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere" još uvijek plijeni pažnju čitatelja diljem svijeta. Kakav je to priručnik koji je uz stotine sličnih (a svi obećavaju čudesne promjene i fantastične uspjehe u ljubavi svim svojim kupcima) jedini uspio proći onaj istinski test svakodnevnog života?

 

Džepni mindfulness

Paidrag O'Morain

Mindfulness je meditacija nastala kombiniranjem znanstvenih psiholoških metoda i istočnjačkih tehnika, a osvojio je svijet u posljednjih nekoliko desetljeća. Danas je na zapadu široko rasprostranjen i ima primjenu u zdravstvu, biznisu, sportu i odgoju. U grozničavoj užurbanosti daje osjećaj širine i jasniji pogled na svijet koji nam pomaže da donesemo kvalitetnije odluke. Mindfulness se najčešće vježba dvaput tjedno po sat vremena, učinkovitost se pokazuje nakon nekoliko tjedana, a dokazano je da smanjuje stres i tjeskobu, omogućuje bolja rješenja kod ljutnje i intenzivnih osjećaja, potiče kreativnost, povećava kvalitetu obiteljskog života i smanjuje rizik od povratka depresije.

Ove naslove i brojne druge potražite na adresi www.algoritam-mk.hr!

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo