Uključi se i osvoji

Dobitnici 5 Elemis poklon paketa za njegu kože su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovaj put smo za vas pripremili proizvode koji razbuđuju kožu kako bi vaš ten bio blistav, sjajan i revitaliziran.

 

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici Elemis paketa su:

  1. Irena Pozder, Vidovec
  2. Marijana Žinić, Sisak
  3. Marina Živković, Gospić
  4. Gracijela Blašković, Nedeščina
  5. Maja Šloser Grgurević, Slavonski Brod

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 25. veljače 2019. do 11:00 sati, možete osvojiti:

5x Elemis poklon paketa za njegu kože

Blistav ten

BIOTEC je energizirajući sustav za njegu kože koji je posebno formuliran da moćno razbudi vašu kožu. Sustav čine losion za čišćenje BIOTEC Skin Energising Cleanser, dnevna krema BIOTEC Skin Energising Day Cream i noćna krema BIOTEC Skin Energising Night Cream.

Kada se koristi kao cjelina, spoj sastojaka razbuđuje vašu kožu kako bi vaš ten bio blistav, sjajan i revitaliziran. Revolucionarna tehnologija vraća koži energiju iznutra.

 

Prva faza - moćna kombinacija triju kiselina, elektrolita i hidratantnog kompleksa

Jantarna, mliječna i ferulinska kiselina u kombinaciji s elektrolitima optimiziraju mikrofloru kože i uravnotežuju njezinu kiselost za maksimalan elektrodermalni odgovor kože. Time se stvara savršena okolina za aktivaciju kompleksa BIO-ENERGY™ koja se zbiva u drugoj fazi.

Hidratantni kompleks sadrži dubinsku hidratantnu formulu. Biljka žabočun cvjetnjača iz porodice je žabočunki koja je prirodno bogata peptidima, dokazano jača zaštitnu barijeru kože i time joj pomaže da zadrži vlažnost.

Natrij PCA prirodan je sastojak naše kože i pomaže u dugotrajnoj hidrataciji. Ulje sjemenki brusnice bogato je masnim kiselinama omega-3, 6 i 9 koje hrane kožu.

 

Druga faza - kompleks BIO-ENERGY

Cink i bakar inkapsulirani su kako bi se osigurala zaštita njihovih svojstava do trenutka doticaja s kožom. Cink i bakar u kombinaciji pomažu u aktivaciji bioelektričnog potencijala kože i povećavaju energiju stanica. Cink je biokatalizator enzimatskih procesa koji uključuju stimulaciju rasta stanica, dok je bakar važan element u tragovima koji pospješuje sintezu ATP-a.

 

Uz njih tu je moćan Phyto-Bioactive, biljne bioaktivne tvari koje dinamično pospješuju respiratorni lanac i apsorpciju glukoze u mitohondriju (zamislite ih kao sitne energetske tvornice u stanicama vaše kože). Također pomaže lipidnoj barijeri u zadržavanju vlažnosti.

 

Kada se ujedine prva i druga faza, stvara se mineralni naboj koji stimulira staničnu energiju i pomaže koži da obavlja svoje ključne funkcije.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo