'Polako sam počeo prihvaćati činjenicu da imam mali penis te da u vezi toga ne mogu ništa učiniti.'
 Foto: Istock
Muškarci otvoreno

Život s malim penisom: 'Penetracijom nikad nisam uspio zadovoljiti ženu'

Dobro znamo da se dužina penisa razlikuje od osobe do osobe. Život s velikim penisom zasigurno nije lak, ali bome i život s malenim penisom donosi brojne izazove.

Donosimo ispovijest trojice muškarca koji otvoreno (i anonimno) progovaraju o tome kako izgleda njihov ljubavni život s malenom alatkom.

KOLIKO GODINA IMATE?

Muškarac A: 26

Muškarac B: 25

Muškarac C: 33

SPAVATE LI SA ŽENAMA ILI MUŠKARCIMA?

Muškarac A: Spavao sam s oba spola, ali sam posljednjih 5 godina u vezi sa ženom.

Muškarac B: Ženama.

Muškarac C: Ženama.

KAŽETE DA IMATE MALI PENIS, OTKRIJTE NAM TOČNU DUŽINU?

Muškarac A: U erekciji je oko 11 centimetara, ali kad je spušten, kao da ga i nemam.

Muškarac B: U erekciji je 10 centimetara, a spušten svega 4.

Muškarac C: U erekciji 8 centimetara.

KADA STE SHVATILI DA VAM JE PENIS ISPOD PROSJEKA?

Muškarac A: U srednjoj školi, odnosno kad sam počeo gledati porno filmove. Znam da su tamo ekstra veliki, ali ni oni 'normalni' nisu ni izdaleka nalikovali na moj penis.

Muškarac B: Sa 13 godina. U svlačionici, nakon plivanja, primijetio sam da svi drugi dečki imaju znatno veće penise. Moj je u usporedbi s njihovima izgledao tako sitno.

Muškarac C: Kada sam vidio druge dečke u svlačionici na tjelesnom. Imao sam 13 godina. Svi oni su imali puno veće penise od mene, a pojavile su im se i stidne dlake. Skrivao sam svoje genitalije zbog straha od maltretiranja. Pretpostavio sam da samo malo 'kasnim' za drugima, ali kad su se, s 15 godina, konačno pojavile stidne dlake, a penis je ostao isti, shvatio sam da imam mali alat.

KAKO STE SE TADA OSJEĆALI?

Muškarac A: Uvijek sam se brinuo da mi je premali, ali nikad nisam bio siguran. Sve dok nisam dobio računalo i otkrio svijet seksa.

Muškarac B: Bilo me je sram. Uvijek sam se presvlačio u kutu svlačionice... Vječno sam bio u strahu da će me netko vidjeti te da će mi se smijati.

Muškarac C: Samo sam htio da mi je penis veći. S djevojkama nisam išao dalje od poljupca. Bojao sam se reakcije te sam vjerovao da će se priča o mom penisu proširiti školom. A znate kako klinci znaju biti okrutni…

A KAKO SE OSJEĆATE DANAS?

Muškarac A: Kako godine idu, naučio sam se nositi s tim. Uvijek sam imao zdravu količinu dobrog seksa (bez obzira na veličinu).

Muškarac B: Polako sam počeo prihvaćati činjenicu da imam mali penis te da u vezi toga ne mogu ništa učiniti. I dalje mi je neugodno presvlačiti se pred drugim muškarcima, ali nije me toliko sram kao kad sam bio tinejdžer.

Muškarac C: Danas sam sretan s ovim što imam.

IZ VAŠEG ISKUSTVA, JE LI VELIČINA ZAISTA BITNA U SEKSU?

Muškarac A: Mislim da je partnerici to definitivno važno, ali također znam da je ipak možete zadovoljiti.

Muškarac B: Penetracijom nikad nisam uspio zadovoljiti ženu, u smislu da ona postigne orgazam. Kad sam izgubio nevinost, užasno sam se bojao da će me partnerica ismijati. No, ona nije ništa rekla. Nedugo nakon što smo prekinuli, saznao sam da je svima pričala o mom malom penisu. Bio sam šokiran. Tada sam odlučio da ću, u budućnosti, o tome otvoreno razgovarati s partnericom te se neću pretvarati da problem ne postoji.

Muškarac C: Imao sam djevojke koje su bile vidno razočarane, pričale su o tome frendicama, a neke su čak odbile spavati sa mnom. Sve očekuju pitona u krevetu, a nemaju pojma da ih ja i na druge načine mogu zadovoljiti. Ipak, moram priznati, veličina je bitna.

KAKO IZGLEDA VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT?

Muškarac A: Više sam zagrijan za oralni, nego penetracijski seks.

Muškarac B: Uvijek isprobavam poze koje su 'namijenjene' muškarcima s malim penisima. Za dublju i jaču penetraciju partnerica zna staviti nekoliko jastuka ispod guze i bokova. Dosta vremena posvećujem predigri, a partnerica se nikad ne buni…

Muškarac C: Misionarska poza mi je OK, kao i doggy style. Paše mi i kad je djevojka na meni, ali njima to, kažu mi, baš i nije uzbudljivo.

ČITAJTE I: XS, S, M, L, XXL - ma nebitno! Otkrijte poze za sve veličine penisa

Linker
14. travanj 2024 12:41