Pokažite mu da vam je stalo

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
zar i to

Ženske navike koje frajeri naprosto obožavaju: U nekima uživate i vi

Neke navike su svojstvene samo ženama, a frajeri ih vole


Bez obzira na to počinje li muškarac tek izlaziti sa ženom ili je u vezi, postoje neke slatke navike koje frajeri obožavaju. Možda ih niste ni svjesni, ali oni svakako jesu. Da, i oni vole zagrljaje, pažnju i lijepa iznenađenja.


Volite osloniti glavu na njegova prsa

Napokon ste došli kući nakon radnog dana te želite odmoriti i biti blizu svog partnera. Najdraže mjesto za vas su upravo njegova prsa. Vjerovali ili ne i on to obožava. Muškarcima je jedan od najboljih osjećaja kada žena položi glavu na njegova prsa i zagrli ga.


Tražite podršku

Možda ste primijetili da muškarci nisu rječiti kad trebaju pričati o emocijama. Međutim, obožavaju biti tu za ženu kad su njezine emocije u pitanju. Stoga se ne sramite tražiti ga podršku jer oni vole pružati zaštitu. Na taj način on zna da se žena osjeća sigurno u njegovim rukama. To je zapravo jedna od najatraktivnijih stvari koje djevojke rade.


Napravili ste prvi korak

Muškarci osjećaju pritisak da trebaju napraviti prvi korak te svaki put preuzeti inicijativu. Ponekad zbog toga ne znaju šalju li previše poruka i jesu li možda previše nasrtljivi. Zaboravite na društvena pravila, slobodno mu pokažite da vam se sviđa i pošaljite poruku. Njemu će se to jako svidjeti jer i muškarci vole pažnju.


Govorite što osjećate

Iako djela govore više nego riječi, ponekad je važno izreći svoje osjećaje. Poneko iznenadno "volim te" i "sviđaš mi se" će ga dodatno zagrijati.


Igrate se s njegovom kosom dok vozi

Ako sjedite na suvozačkom mjestu dok on vozi, slobodno ispružite ruku i igrajte se s njegovom kosu. Garantiramo vam da će se nasmiješiti. No, pazite da ga ne ometete previše, ipak vozi.


Nosite njegovu odjeću

To će mu pokazati da ga cijenite i volite ga imati u blizini u svakom trenutku. Nekad jednostavno ne možete biti uz njega fizički, ali pokazujete mu da će njegova odjeća biti uz vas umjesto njega. Upravo ta želja za bliskošću u svakom trenutku ono je što muškarci obožavaju.


Slušate ga

Žene bolje od svih znaju da slušanje nije pasivna aktivnost. Potrebno je uključiti se i potruditi. Nemojte zanemariti probleme o kojima priča jer i on ima teže faze u životu i stresne projekte na poslu.


Gledate ga u oči

Dok razgovarate, gledate ga u oči s takvom pažnju da on zna da ga zaista slušate. Ne samo to, time mu pokazujete da vam je bitno ono o čemu priča.


Iznenadite ga s vremena na vrijeme

Ne morate nappisati poruku na nebu da biste mu pokazali da vam je stalo, ali ako s vremena na vrijeme kupite njegovo omiljeno pivo ili pripremite večeru koju voli, on će se oduševiti.


Pamtite detalje o njemu

Zapamtili ste da mu je omiljeno jelo pohana piletina s krumpirom, ali i da ne voli pjesme Prljavog kazališta. Ovi detalji su važni za vezu. Naime, djevojka koja obraća pažnju je djevojka zbog koje će se osjećati posebno.

Linker
18. travanj 2024 08:49