Ne zanemarujte moć predigre
 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Što žene vole?

Žene otkrivaju kakva im predigra najviše odgovara: ‘Jedna stvar mi je ponekad bolja od same penetracije‘

Predigra je izuzetno važna za žene, a mnoge tvrde da jedino uz nju postižu vrhunac

Predigra je važan dio seksa, posebno za žene. Mnogi parovi prečesto je zanemaruju predigru te se odmah bacaju na snošaj i time riskiraju neuspjeh u krevetu. Predigra može početi puno prije spolnog odnosa: predigra je i flert i ples, držanje za ruke i masaža. Sve nas to opušta i čini raspoloženijima za seks

Osam žena koje obožavaju predigru su otkrile u čemu najviše uživaju.


"Dodirivanje jezika odmah me uzbudi"

Volim dobro ljubljenje! Jednostavno, ali uspijeva svaki put, a dodirivanje jezika gotovo me odmah uzbudi. Ako u to dodamo malo grickanja i lizanja vrata i ušiju, to je nevjerojatno. Kad partner i ja dugo imamo ovakvu predigru, to me jako uzbuđenje, a faktor iščekivanja jača i moje i njegovo uzbuđenje. To mi ponekad može biti čak i bolje od same penetracije.


"Akcija na bradavicama me izludi na najbolji način"

Obožavam kad mi partner sisa bradavice, ništa pretjerano teško, ali kad sam već malo uzbuđena, čini mi se da se osjećaj udvostručuje. Izluđuje me, ali na najbolji način.


"Želim čuti što će mi partner učiniti"

Vrlo sam verbalna osoba i želim čuti što će mi partner učiniti i kako ga uzbuđujem. To obično počinje slanjem poruka i eskalira kad smo skupa. Jedan moj bivši znao mi je reći najsitnije stvari: "Postaje mi teško u tramvaju samo razmišljajući o tome da opet ležimo zajedno goli" ili "Tako mi nedostaje tvoja guza, tvoja kosa i tvoje usne". Kad on počne "prljavo" razgovarati, osjećam se dovoljno sigurno da mu uzvratim koliko mi je seksi i koliko ga želim.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



"Osjećaj kako nam se koža trlja me pokreće"

Volim dobro suho trljanje. Znam da to zvuči odvratno, ali nešto u iščekivanju seksa i osjećaju odjeće i kože kako se trljaju jedno o drugo me pokreće.


"Oralni seks me uvijek dovodi do orgazma"

Nekad sam se osjećala čudno dok me dečko dolje obrađuje, ali sada je to redoviti dio naše predigre. Izravna penetracija mi baš i ne ide, ali uz oralni seks uvijek dođem do orgazma. To radimo prvo pa smo blizu orgazma kad se počnemo seksati. Tako oboje imamo dobar temelj za orgazam. Dodatni bonus: Nema stvarne potrebe za lubrikantom kad je oralni seks dio predigre.


"Volim se prepustiti fantaziji"

Moj omiljeni potez predigre je prepustiti se fantaziji. Moj partner i ja znali smo se u kafiću pretvarati da se ne poznajemo. Ponašanje kao da smo stranci bilo je uzbudljivo. Lijepo je i zato što sam znala da sam na sigurnom, budući da sam bila sa svojim partnerom. Potpuno prepuštanje fantaziji stvorenoj za najbolji seks. Isto tako, mislim da je iščekivanje ostvarenja te fantazije jako seksi.


"Njegova želja da mi udovolji donosi veliko uzbuđenje"

Najbolja predigra koju sam ikad imala bila je kad sam strastveno ljubila partnera u krevetu, a on je ustao, povukao moje tijelo do ruba kreveta i započeo s oralnim seksom. Na kraju sam postigla orgazam brže nego ikad prije. Mislim da je to bila kombinacija grubosti, želje da mi se svidi i da je bio potpuno siguran u ono što radi.


"Davanje i primanje najbolja je predigra"

Obožavamo pozu 69. Oboje uživamo u tome pa je to za mene najbolja predigra. Smatram da je davanje uz primanje najbolji dio predigre.

Linker
13. ožujak 2024 05:20