SHUTTERSTOCK
Doktor u kući
Doktor u kući
prirodni afrodizijak

Želite jaču erekciju, veći libido i bolji seksualni život - isprobajte ove dvije moćne biljke!

27. siječanj 2023.
Ako ste samo pod velikim stresom, ne bi bilo loše da prije dizanja panike primijenite jedan od ovih recepata

Stres, preopterećenost, alkohol i pretjerivanje s kofeinom mogu utjecati na snižavanje libida. Uzroci mogu biti i fizički, primjerice bolni hemoroidi. Glavni simptomi su smanjeno zanimanje za seks, teškoće u postizanju i održavanju erekcije, preuranjena ejakulacija.


Biljke koje pomažu:

Damiana (lat. Turnera diffusa var. aphrodisiaca)

Djelovanje: Koristi se nadzemni dio biljke. Afrodizijak je i antidepresiv, podiže raspoloženje te stimulira seksualnu izvedbu.

Kako se koristi: Kao biljni čaj, u tabletama ili tinkturama.

Kombinacije: Dodajte klinčić u svaku šalicu čaja ili dodajte sabal palmu, ashwagandhu ili korejski ginseng u tinkturu. U tabletama se uobičajeno kombinira sa sabal palmom ili biljkom kola. Kod preuranjene ejakulacije pomaže čaj od sporiša (verbene).


Ashwagandha (lat. Withania somnifera)

Djelovanje: Koristi se korijen. Afrodizijak je, pomlađuje i pruža dobrobit cijelom organizmu te poboljšava seksualnu izvedbu.

Kako se koristi: U mlijeko umiješajte dekokt, do jedan gram po dozi. Prah ashwagandhe možete umiješati u toplo mlijeko zaslađeno s malo šećera.

Kombinacije: Koristi se s ginsengom ili sabal palmom ili pak dodajte prstohvat dugog papra u dekokt. I masaža prije vođenja ljubavi može pomoći: u 5 mililitara bademova ulja umiješajte jednu kapljicu ružina ulja i pet kapljica sandalovine za masažu tijela oboje partnera.

Teme
Linker
21. ožujak 2023 14:03