'Ne, ne razmišljamo o tome što ćemo poslije jesti, a ni gledati na televiziji'.
 Foto: iStock
Pliz, nemoj ga slomiti

Zanima li vas o čemu razmišlja muškarac dok ste na njemu...

Ok, znamo o čemu mi razmišljamo (bolje rečeno, o čemu sve ne razmišljamo). No, što se vrti u glavama muškaraca dok smo na njima tijekom seksa. To su mi otkrili najbliži prijatelji. I pritom su me dobro nasmijali...

Ej, a što vama prolazi kroz glavu kad je cura na vama, upitala sam trojicu svojih muških prijatelja. Znamo se već 100 godina, a na našim kavama se prije ili poslije potegne razgovor, a o čemu drugom – nego o seksu. Njihovo razmišljanje nerijetko mi bude fascinantno. Kao kad smo jednom prilikom pričali o seksu za jednu noć. Frend je to objasnio na jedan vrlo zanimljiv način.

- Znaš ono kad si užasno gladan, pa dođeš doma i naždereš se kruha i svega. Nakon toga si sit, ali se ne osjećaš baš najbolje. Takav ti je meni i seks za jednu noć. Precijenjen je - rekao je. No, dosta. Nećemo sad o tome. Idemo na lakše teme... :)

O čemu frajer razmišlja dok je djevojka tijekom seksa na njemu. Evo nekih od odgovora mojih prijatelja.

Konačno malo odmora

Koliko god vi nekad mislile da volimo 'imati kontrolu' i mi se umorio. Teretana nekad ne pomaže. No, nema ništa više seksi od žene koja preuzme inicijativu. Kad me već pitaš, najčešće pomislim: 'Konačno da se i ja malom odmorim i ispružim'. rekao je prijatelj. I da, nema boljeg pogleda na grudi, nadodao je. Naravno...

Što da radim s rukama

Ima toliko opcija! Da li da je stisnem za guzu, da se igram s klitorisom, primim za grudi ili za lice dok je strastveno ljubim? Da li da se igram s kosom? Ponekad bih sve to odjednom, nadovezao se drugi prijatelj.

- Mislim da ni s jednom od ovih opcija nećete pogriješiti - rekla sam im i odmah izazvala smijeh.

Mogao bih ovako danima ležati

Lijeni seks je najbolji seks. Znate da je to istina, uključio se najšutljiviji prijatelj.

Molim te, nemoj mi ga slomiti

Znam da je to blesavo, ali dam se kladiti da većini muškaraca ovo barem jednom prođe kroz glavu. Samo jedan krivi potez i on je 'gotov', kroz smijeh su mi rekli. I svi su se složili. Ruku na srce, o ovome nisam puno razmišljala. Sad će i meni to stalno prolaziti kroz glavu. Pa ne mogu ga valjda polomiti?! :)

Foto: Shutterstock
'Meni zna proći kroz glavu: 'Ok, sad je moj red.'

Da mi je imati sad kameru

Kad sam bivšoj tijekom seksa, dok je ona bila na meni, to rekao, poludjela je. No, to je kompliment. Nemate pojma kako lijepo izgledate tako. Kad mi cura krene gasiti svjetla u spavaćoj sobi, pošizim. Koga briga ako imaš celulit, strije i trbuščić. S tobom sam zato što si mi predivna. I predivna gola. Pa neću se seksati u mraku, govori prijatelj.

Ok, sad je moj red opet

Koliko god vole da smo mi na njima, kažu, nemaju problema s tim da se položaji izmjene.

- Čim opet skupim malo energije, spreman sam za preokret. Što više poza, to bolje. Barem u mojem slučaju - kaže.

  • neoguljena jabuka, 100 g
  • naranča, 100 g
  • neoguljene kruška, 50 g
  • kivi, 40 g
  • cimet

Priprema:

  1. Jabuci i kruški uklonite sredinu, a kivi i naranču ogulite.
  2. Voće izrežite na kocke, pomiješajte i pospite cimetom.

Dobar tek!

Linker
05. travanj 2024 06:43