FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
TO JE TO

Za čvrstu i dugotrajnu erekciju pružite mu seksualni aperitiv koji neće tako brzo zaboraviti...

Možda ste uvjereni da vaš partner želi što prije prijeći na stvar, no uložite malo truda u predigru jer ćete tako i vi biti na dobitku

Uvriježena je percepcija da muškarci, kad je riječ o seksu, žele što prije prijeći na stvar bez previše odugovlačenja s predigrom. I možda mislite da je jedino što njega zanima da se „uvuče” u vas, ali griješite i to jako. Muškarci vole predigru jednako kao i žene! Možda to neće jasno i glasno reći ili pokazati, ali i oni vole polako zagrijavanje. I zapravo u sebi žude za predigrom.

Moglo bi se reći da više predigre znači i više seksa! I to vrijedi za oboje, i za vas i za vašeg partnera. Ako se stalno žalite i prigovarate da on želi prijeći na penetraciju puno ranije nego što ste vi spremni, zašto vi ne napravite prvi korak prema predigri? Dr. Tanushree Pandey Padgaonkar, opstetričarka i ginekologinja, podijelila je video o predigri za muškarce. Dr. Pandey, koja ima svoj instagram profil pod nazivom „Gynae guru” (iliti ginekološki guru), često dijeli originalne i pomaknute sadržaje o seksualnim tabuima i seksualnim problemima modernog doba.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK

Ovog je puta podijelila video o tome kako i partner može imati potrebu za predigrom. Odbacujući stajališta prema kojima muškarci žele odmah prijeći na genitalni seks, dr. Padgaonkar kaže muškarci imaju bolju izvedbu u krevetu ako su bili milovani, ljubljeni i dodirivani. Žele li predigru samo žene? Ili bi ona dobro došla i vašem partneru? Imate li takva i slična pitanja, video dr. Podgaonkar nudi odgovore na njih. Evo koje su za vas dobrobiti ako vi svom partneru pružite uzbudljivu predigru:

1. Uzimanje vremena za predigru s partnerom tijekom ili prije seksa jamstvo je za čvrstu i dugotrajnu erekciju! Dakle, ako ne zbog njega, učinite to zbog sebe!

2. Ima li vaš partner problema s erektilnom disfunkcijom, duga predigra može biti od pomoći. Malo seksualne stimulacije će mu pomoći da se opusti i da dođe do erekcije.

3. Još jedna iznenađujuća dobrobit predigre je to što utječe na količinu ejakuliranog sjemena. Ne samo da lizanje, grickanje i sisanje penisa muškarcu pruža veliki užitak, već i povećava količinu sjemenka koje izlučuju pri ejakulaciji.

4. To je složen mehanizam, no kad je vaš partner jako napaljen, to utječe i na kvalitetu sjemena. Dakle, pokušavate li ostati trudni, priuštite mu jedan seksualni aperitiv!

ČITAJTE I: Vrhunski felacio: sve što trebate znati i napraviti u oralnom seksu

Linker
25. travanj 2024 22:54