Pretvorite maštu u stvarnost

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
zaigrajte se

Vrući scenariji koje ovog ljeta nikako nećete htjeti preskočiti

Pa kad ćemo se, ako ne ljeti, opustiti i isprobati sve ono za što tijekom godine nemamo vremena, volje ili energije

Donosimo listu savjeta za fenomenalan seks uz koje će ovo ljeto postati još toplije i nezaboravno. Poigrajte se s ledom ili sladoledom među plahtama, isprobajte seks u moru ili u šatoru....mogućnosti su bezbrojne. I nemojte se zaustaviti samo na jednom prijedlogu: ljeto je, opustite se i uživajte isprobavajući ih sve redom

Seks ljeti može, zapravo mora biti drugačiji. Pa kad ćemo se, ako ne ljeti, opustiti i isprobati sve ono za što tijekom godine nemamo vremena, volje ili energije. Ili sve troje. Neka bude luckast, znojan, ljepljiv, vlažan, bockav, slatkast...najbolji ikad! Evo kako


1. Lukava polunagost je više seksi od golotinje

Želite li razbuditi partnerov libido, priuštite mu prizor iz njegovih maštarija. Odjenite tanku bijelu T-shirt majicu ili topić i „kao slučajno“ se smočite tako da vam se vlažna tkanina zavodljivo pripije uz tijelo i da se kroz nju naziru intimni detalji. Mokra majica je vrlo seksi pomagalo – osim što će vas ugodno osvježiti, sigurno će uzbuditi vašeg partnera. Možete se i po kući malo prošetati u badiću i dopustiti da vam tu i tamo opet „kao slučajno“ padne naramenica gornjeg dijela. Ukratko, djelomična skrivenost je muškarcima često puno erotičnija od potpune nagosti. Ovi mali, ali napeti detalji dovest će do onog slatkog, neplaniranog, nabrijanog seksa...bilo gdje, u kupaonici, spavaćoj sobi, kuhinji – tamo gdje se zateknete kad se vaš partner više neće moći suzdržavati.


2. Iskoristite trakice od bikinija

Pitate se za što? Za seksi igricu u kojoj ćete upravo tim trakicama svom partneru svezati ruke ili noge i zatim ga „napasti“. To je jedan od trikova koji jako uzbuđuju muškarce, a i vama će se svidjeti da malo zamijenite uloge. Uostalom, ljeto je vrijeme za opuštenost, igru i maštu.


3. Poigrajte se s voćem

Voće se smatra prirodnim sredstvom za osvježavanje tijekom ljetnih vrućina, no ako ga upotrijebite na pravi način, možete ga pretvoriti u vrlo poticajan erotski zalogajčić. Dovoljno je da pokušate polizati svježi sok od naranče s tijela vašeg partnera (ili partnerice) ili pohlepno progutati nekoliko malina poslaganih na njegovom trbuhu ili oko penisa. Ne samo da će voće tako biti slađe i ukusnije, već će vašem partneru donijeti navalu adrenalina dok usnama ili jezikom budete dodirivali osjetljive dijelove njegovog tijela ližući sok ili usisavajući bobice šumskog voća. Osim toga, voće poput jagoda ili bresaka, osim što je osvježavajuće, djeluje i kao prirodan afrodizijak koji jača libido.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK

4. Neizostavni klasik - kockice leda

Kockice leda su uvijek savršen izbor da za vrućeg ljetnog dana izazovete trnce uzbuđenja kod svog partnera. Ako nije previše osjetljiv na hladnoću, možete kockicom leda direktno prelaziti duž cijelog njegovog tijela, zastajkujući i kružeći oko najosjetljivijih zona, kao što su dio vrata iza uha, bradavice, prepone, stražnja strana koljena... No, možete i kockicu leda držati u ustima te tako ublažiti osjećaj hladnoće dok prelazite njome po tijelu istodobno ga lagano dodirujući i usnama. Za još slađi doživljaj, u posudice s ledom možete zamrznuti komadiće voća, a zatim istražiti partnerovo tijelo držeći u ustima voćnu kockicu leda. Kad se već počne otapati, možete spojiti ovu igru s oralnim seksom.


5. Sladoled kao sastojak predigre

Vjerojatno ste već isprobali sve „cake”, poput lizanja meda, pekmeza, šlaga ili čokoladnog umaka s partnerovog tijela. No, ljeto je i pravi trenutak za nešto novo – lizanje sladoleda, ali ne iz korneta. Odaberite svoj omiljeni okus i stavite malu kuglicu neka klizi po vašem tijelu, preko grudi prema dolje, a partner neka uživa u osvježavajućem desertu. Naravno, može i obratno – stavite kuglicu sladoleda na njegov trbuh i pričekajte da se počne otapati, a zatim ližite okolo gdje god curi.


6. Pretvorite maštu u stvarnost

Kada ćete to učiniti ako ne ljeti? Ovo je pravo vrijeme da rezervirate sobicu u nekom motelu i dogovorite s partnerom „spoj“. Pretvarajte se kao da ste dvoje potpunih stranaca koji su se sreli na ljetovanju i ne žele ništa više od kratke i vruće ljetne avanture. To će biti potpuni odmak od vaše rutine koji će djelovati vrlo uzbudljivo i poticajno na oboje. Možete u svojoj igri otići tako daleko da partneru, dok sjedite za šankom u kafiću, u ruke gurnete ključ od svoje sobe i zatim odete da biste ga tamo dočekali nešto oskudnije odjeveni.


7. Još malo voćnih igrica za uzbudljivu uvertiru

Senzualno jedenje i poigravanje s hranom može biti duboko erotsko iskustvo koje vam može omogućiti da osjetite niz novih senzacija: buđenje osjetila, intimnost, povezanost... Uostalom, seks treba biti malo neuredan, ljepljiv, a što se bolje uklapa u tu sliku od jedenja lubenice? Za vrućeg ljetnog poslijepodneva donesite na tanjuru krišku lubenice i zatim je na smjenu grickajte. Za svaki griz svucite jedan komad odjeće. Još jedna vrlo erotična ideja jest da izazivate partnera dobro ohlađenim bobicama jagoda, borovnica ili grožđa. Zavežite partneru oči i zatim se poigravajte s voćem oko njegovih usana. Uzmite kockicu hladne lubenice ili ohlađenu bobicu grožđa i njome lagano prelazite po partnerovoj koži, po prsima, vratu, unutrašnjoj strani ruku...a zatim jezikom poližite slatki trag. I koju god „voćnu igru” odaberete za uvertiru u dobar seks, ne zamarajte se kapanjem, mrljama i slično. Čarolija je upravo u tome da bude slatko i ljepljivo, uostalom ljeto je – opustite se!


8. Tri mjesta koja vrijedi isprobati

U moru

More je idealno mjesto za vođenje ljubavi, zato iskoristite ljeto da uživate u tom posebnom užitku. Nogama obavijte partnera oko struka, a rukama ga zagrlite oko vrata i prepustite se ljuljanju valova. Naravno, pazite da ste na osami.

U šumarku

Šuškanje lišća i grančica pod vama bit će dodatan začin užitku, a uzbudljivo može djelovati i sama mogućnost da bi netko mogao naići i zateći vas u tom činu: to ovom seksu daje onaj neodoljivo privlačan okus zabranjenog voća.

Mali šator - veliko uzbuđenje

Jedan od načina da doživite uzbuđenje na otvorenom, a da budete sigurni da vas nitko neće vidjeti jest da upotrijebite mali šator za jednu ili dvije osobe. Dodatno uzbuđenje stvara činjenica da je u njemu prostor vrlo ograničen pa ćete biti prisiljeni isprobati položaje koje možda inače ne biste, a mogli bi biti pravo otkriće.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK

9. Uvedite vodu u seks

Ali ne samo u smislu da isprobate seks u moru ili jezeru, već da se s njom poigrate u spavaćoj sobi (ili bilo kojoj drugoj prostoriji ako nemate djece pa imate mogućnost „šaranja” po cijelom stanu). Voda i osjećaj „mokrosti” izazivaju određeno seksualno uzbuđenje i užitak. Evo nekoliko ideja. Ako imate seks na brzaka za vrelog ljetnog dana, vašem partneru bi dobro došlo hlađenje tijekom zabave. Polako izlijevajte tanki mlaz vode na njegovo znojno čelo i pritom ne prekidajte akciju: to će djelovati kao dodatna injekcija adrenalina i intenzivirati uzbuđenje. Možete i ispuniti usta vodom i onda je polako ispuštati duž njegovog tijela istodobno ga ližući. Namočite dlanove u hladnu vodu i prođite njima kroz njegovu kosu, umačite prste u čašu hladne vode i zatim šarajte prstima po njegovom tijelu, s naglaskom na erogene zone.


10. Poze za one koji vole znojan seks i za one koji to ne vole

Seks ljeti može biti pomalo nezgodno sklizak i znojan, što se nekim parovima naročito sviđa, no ima i onih kojima po vrućini uopće nije do seksa ili je, ali samo u prostorima s klimatizacijom. Evo nekoliko prijedloga za idealne položaje za ljetni seks za jedne i druge.

- Misionarski položaj je jedan od najčešćih i najomiljenijih položaja za vođenje ljubavi, a ljeti je idealan za parove koji vole ljepljiv i znojan seks.

- S leđa: Ovo je, pak, dobar izbor za parove koji ne vole znojne čari ljeta jer se u ovom položaju neće puno dodirivati. Nemojte brinuti da će manjak intimnosti i maženja tijekom odnosa djelovati na vas kao hladan tuš. I muškarci i žene podjednako vole ovaj položaj jer omogućuje dublju penetraciju te lakše dosezanje ženske G točke.

- Žena gore: položaj u kojem vi sjedite na partneru je također dobar za parove koji ne vole ljepljiv i znojan seks. Ovo je praktičan položaj koji možete isprobati na raznim mjestima u stanu, od kreveta i stolca do kade ili čak balkona.


11. Spavajte goli

Vruće je i vaše tijelo je vruće i nemojte ga mučiti suvišnom odjećom. Osim toga, osjećaj dodira kože o kožu je vrlo uzbuđujuć i lako može dovesti do seksa čak i ako ga niste planirali.

Linker
19. travanj 2024 16:09