"Ponekad morate namočiti svoje vrećice" slogan je kompanije.
 TESTICUZZI/FACEBOOK
Testicuzzi

VIDEO Napokon su i muškarci dobili 'mašinu' za seksualno zadovoljstvo, žene su već oduševljene

Ovaj jacuzzi je jednostavan za korištenje - radi na baterije, a kad se uključi stvara mjehuriće i ne traži nikakva uputstva za upotrebu. Sve što treba je staviti mošnje u vodu i prepustiti se masaži balončića.

Opuštanje nakon napornog dana svima nam dobro dođe, a ova bi spravica mogla oduševiti pripadnike jačeg spola.

Sudeći po onome što o njoj piše, jednostavna je za korištenje i, što je posebna blagodat, vrlo je dobra za zdravlje, kažu njeni tvorci.

Kako se navodi na stranicama kompanije koja je na tržištu ponudila ovaj proizvod nazvan TESTICUZZI, jedan dio muškog tijela posebno je podvrgnut naporima kod aktivnosti kao što su vožnja biciklom, jahanje ili grublji sportovi, u kojima postoji rizik od udaraca u području testisa.


Intimna masaža

Tako je svijet ugledala naprava za masažu posebno delikatnog dijela muškog tijela, koja je posebno dobra za one koji većinu dana provode u trapericama i uskim hlačama.

Zanimljivo je i da se spravica nudi u tri različita modela. Za one u bijeloj i crnoj boji izdvojit ćete 40 dolara, dok ćete za limitiranu, od pravog 14-karatnog zlata, morati "iskeširati" oko 10 tisuća dolara. Svakako pretjerano, ali ne sumnjamo kako će oni dubljeg džepa posegnuti i za tom inačicom masažera.

testicuzzi.com

Ovaj jacuzzi je jednostavan za korištenje - radi na baterije, a kad se uključi stvara mjehuriće i ne traži nikakva uputstva za upotrebu. Sve što treba je staviti u mošnje u vodu i prepustiti se masaži balončića.

Koliko dugo i često ćete ga koristiti ovisi, naravno, potpuno o vama. No, ipak, ne zaboravite da postoje i druge stvari u životu.

"Meni izgleda savršeno, uzet ću ga za svog dečka!"

"Koja voda ide unutra, poznato je da topla voda utječe na spermije!"

"Čudno je i kul istovremeno!"

"Hm, možda dobro dođi kao seksi igračka..." tek su neki od komentara znatiželjnika koji su već bacili oko na ovu zanimljivu napravu.


U svijetu ludih ideja i izuma, ovaj bi čak mogao i uspjeti na tržištu, što kažete!?

Linker
23. travanj 2024 23:39