Penis manje do prosječne veličine puno je zabavniji nego preveliki.

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Ana Dukić
Ana Dukić
Jako zanimljivo

Veliki penisi su precijenjeni? Ove žene su otkrile zašto ipak preferiraju frajere s manjim alatom

22. veljača 2022.
Čini se da muškarci s velikim penisima znaju biti dosta lijeni


Veličina ili tehnika? Čini se da je tehnika puno važnija. Nakon što se jedan korisnik Reddita požalio da ima manji penis i da mu je to bivša djevojka spočitavala, iskreno je upitao je li veličina zaista tako važna. Drugi korisnici su mu objasnili zašto više uživaju s partnerima s manjim ili penisom prosječne veličine. Odgovori su zaista nevjerojatni!


Veliki penis me ne dovodi do vrhunca

Heteroseksualka sam. Sviđa mi se izgled velikog penisa. Međutim, nijedan muškarac s velikim penis me nije doveo do vrhunca. Čak me veći penis može dovesti do toga da se "osušim", a potom dolazi i do svrbeža. Više mi se sviđaju penisi manje do srednje veličine.

 • seriouslyrelaxbroUživala sam pružati oralni seks

Bila sam s muškarcem s manjim penisom (u erekciji do 10 cm) i on je bio pažljiv, drag, seksi i zabavan. I moj Bože, mogla sam ga oralno zadovoljavati danima, bez boli u čeljusti, gušenja, a on se grčio od užitka. Obožavala sam to. Zabavno je dovoditi nekog do vrhunca svojim ustima.

 • kapu808Otkrijte što joj se sviđa

Osobno, za mene je seks 80% psihološke i 20% fizičke stimulacije. Ako znate kako uzbuditi djevojku, dajete si vremena da otkrijete što joj se sviđa i koje su njezine fantazije, vjerojatno ju možete bolje zadovoljiti nego netko s duplo većim penisom.

 • sodomize_intolerance
image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


To mi je samo još jedan detalj

Ako imate većeg, to je bolje za seks, neću lagati. Ali definitivno nije nešto na što obraćam veliku pažnju. Ako se seksam s tobom, to je zato što mi se stvarno sviđaš. Kad uživam u trenutku, to je samo još jedan detalj.

 • chaseoreo


Ograničava vas u pozama

Veličina je važna, ali samo ako je prevelik. On vas ograničava vas u grubosti i pozama koje možete raditi. Penis manje do prosječne veličine puno je zabavniji nego preveliki.

 • formebigisbad


Manje za oba spola

Mislim da bi oralni seks mogao biti zabavniji za oboje kad se na drugoj strani nalazi nešto manje, a ne nešto ogromno.

 • leashyb


Nisam uživala

Osobno, pozdravljam manje penise. Hodala sam s dečkom koji je imao penis preko 20 centimetra i nisam uživala. Uživala sam u pružanju oralnog seksa dok sam bila s dečkima s manjim penisom.

 • mostlyleftovers25Muškarci s velikim penisima znaju biti lijeni

Bila sam s muškarcima s velikim, mali i penisom prosječne veličine. Seks je bio dobar i loš bez obzira na veličinu penisa. Dečki s velikim penisima znali su biti lijeni i zbog toga seks bude loše, a i bolan ako nisu pažljivi.

 • cleverusername404Doživim orgazam skoro svaki put

Moj trenutni dečko ima manji penis (8-10 centimetara) i odličan je u krevetu. Doživim orgazam skoro svaki put kad se seksamo (i to penetracijom), vjerojatno zato što je naučio različite tehnike koje me mogu dovesti do vrhunca.

 • manyexbfsMoja vagina nije uživala u velikom penisu

Imala sam dečke s velikim penisima koji su bili odlični na početku, ali moja vagina nije to mogla dugo izdržati. Shvatila sam da bih radije imala genijalnog dečka s malim penisom koji će me dovesti do vrhunca rukama i jezikom.

 • peabodygreenVeliki može biti bolan

Kad vidim mali penis, osjećam kao da imam kontrolu. Ako mu je prevelik, puno je teže osjećati da mu udovoljavam i može biti bolno.

 • somegaydude
Teme
Linker
10. lipanj 2022 14:53