Isplati se isprobati.

Novi seks trend

Svi su poludjeli za „belly press” tehnikom koja dovodi ženski orgazam do maksimuma

Žene su se skroz povampirile za njim. Kad čujete do kojih vas visina može odvesti i vi ćete se pomamiti. Čini se da mali pritisak na „trbuščić” može učiniti čuda

Novi seks trend koji se vrti na TikToku ženski užitak povećava do maksimuma. Naziva se pritisak na trbuh ili belly press i, iako možda ne zvuči nimalo privlačno, očito ima nešto u njemu jer je poharao društvene mreže poput tornada i žensku publiku bacio na koljena. Žene već neko vrijeme isprobavaju novi trik u svojim spavaćim sobama i objavljuju video snimke kako bi svijetu objavile kako je fenomenalan.

Ne pritišćite prejako

Uglavnom, novi trend se temelji na činjenici da, ako partnerici tijekom seksa pritisnete donji dio trbuha, to može pomoći u stimulaciji G točke. Naravno, u primjeni ove metode trebate biti oprezni i bilo bi mudro da je ne iskušavate odmah nakon obroka ili, primjerice, ako partnerica duže vrijeme nije ispraznila mjehur. U svakom slučaju stručnjaci tvrde da ovaj divan, mali trik zaista može seks učiniti boljim. Prema seksologinji Sarah Mulindwa, tehnika ima smisla pod uvjetom da ne pritišćete trbuh prejako. Razlog zašto to funkcionira jest to što se u području abdomena i zdjelice nalaze tkiva, među kojima su i vagina i klitoris, a poznato je da su ona vrlo usko povezana.

Važno je razgovarati

- Često smo previše usredotočeni na penetracijski aspekt seksa i zaboravljamo na mogućnosti užitka koje nudi stimulacija drugih dijelova tijela. Vanjski pritisak može biti vrlo učinkovit u aktiviranju G točke, stimuliranju klitorisa i olakšavanju postizanja orgazma – smatra Mulindwa naglašavajući da je vrlo važno ne vršiti prejaki pritisak jer to područje nije čvrsto. Ključ je u nježnom pritisku, kaže, koji neće uzrokovati bol jer nitko ne želi osjećati nelagodu tijekom seksa. Također, upozorava da je važno razgovarati s partnerom kako biste otkrili što djeluje, a što ne. Otkrijete li nešto što oboma omogućuje veći užitak, tim bolje. - Dok god vam je eksperimentiranje s tom novom metodom ugodno i pruža vam užitak, dok je sporazumno i tehnika se primjenjuje pravilno tako da ne uzrokuje bol, isplati se isprobati – zaključuje Sarah Mulindwa.

Linker
14. travanj 2024 00:35