Jednostavno savršeno.
 Getty Images/iStockphoto
divota

Svi pričaju samo o njoj! Kad jednom probate ovu eksplozivnu pozu, više nećete poželjeti niti jednu drugu... A još kad čujete što frajer 'mora' raditi

18. prosinac 2019.
Iako zvuči malo komplicirano, ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-točke, pa bi žene u njemu trebale uživati.

Seksualnost je često ključni dio odnosa, a ponekad se itekako zanemaruje. Kad se taj plamen ugasi, nerijetko se i ostale stvari počnu raspadati. Dodajte dašak svježine u vaš odnos. To mogu biti mirisne svijeće i aromatizirano ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludila parove diljem svijeta.

Poza 77 ne zahtijeva nikakve posebne akrobacije ni vještine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu.


Jednostavno i fantastično

Radi se o položaju vrlo sličnom položaju žlice, a naziv je dobio prema tome kako se tijela partnera zajednički savijaju u bočnom položaju.

Oba partnera moraju leći na bok i gledati u istom smjeru, a da on bude iza nje. Zatim žena treba prebaciti obje noge preko muškarčeve gornje noge i približiti mu se guzom.

Nakon toga bi se oboje trebali savinuti u struku pod kutem od 45 stupnjeva, ali bi im noge trebale ostati zapetljanje. Ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-točke, pa bi žene u njemu trebale uživati. Možda zvuči malo komplicirano, ali kad jednom probate vidjet ćete kako je zapravo jednostavno i eksplozivno.

Također, muškarac bi slobodnom rukom trebao dodatno stimulirati klitoris, ali i dirati vas po bradavicama i ljubiti po vratu. Žene koje su isprobale ovu pozu, kažu da su orgazmi (čak i oni višestruki) zagarantirani.


Nemojte zaboraviti na predigru

Ključ za postizanje i 'samo' jednog orgazma je predigra. Morate biti u 'elementu' i morate se napaliti. Zato je predigra idealna. I zato se nemojte odmah baciti na penetraciju, već uzmite vremena i poigrajte se s partnerom. Ljubljenje, maženje, oralni seks. Dražite jedan drugoga.

Čak i ako ne doživite višestruke orgazme, i onaj jedan će biti vrijedan i intenzivan.

Želite li postići višestruke orgazme, nastavite stimulirati osjetljiva područja samo 30 sekundi nakon prvog orgazma. Dopustite partneru da vam dodiruje druge dijelove tijela.

Tako ćete zadržati seksualnu energiju i samim time povećati mogućnost za još jedan vrhunac. I to kakav :)

I što je još bolje seks koji završi doživljavanjem vrhunca može voditi do nevjerojatno ugodnih razgovora na jastuku, time i do zbližavanje partnera. U prilog toj tvrdnji govore znanstvena istraživanja čiji rezultati pokazuju da žene koje redovito doživljavaju orgazme gaje pozitivnije misli i osjećaje prema partneru nakon seksa nego one žene koje tijekom spolnog odnosa nisu dosegnule vrhunac.ČITAJTE I:

Teme
Linker
11. lipanj 2022 06:55