Zvijezde određuju i libido

 SHUTTERSTOCK
Zvijezde i seks

Što vas najviše napaljuje prema horoskopskom znaku, a što vas definitivno odbija - mogli biste se iznenaditi

Svaki znak ima jedinstven seksualni identitet i važno je znati kome je što potrebno

Astrologija vam može pomoći produbiti intuitivno razumijevanje sebe i drugih. Može vam pomoći da shvatite kako i zašto se svađate, zbog čega se ljutite. Ali vam može poboljšati i odnose u spavaćoj sobi.

Svaki znak ima jedinstven seksualni identitet i važno je znati kome je što potrebno. Što više znate o seksualnom identitetu svog partnera, to će vaš seks biti bolji.


Ovan

Ovnovi su poznati po svom impulzivnom, brzom načinu životu. Potaknuti su strašću pa ih često iznenadi libido. Seks usred dana? Prljavi razgovori na uredskoj zabavi? Seks u liftu? Da, da i da.

Iako možda zvuči čudno, ali ništa ne raspiruje strast kod ovog vatrenog znaka kao neočekivani seks u toaletu ili na stražnjem sjedalu automobila. Dakle, ako razmišljate o nečemu sporom i ugodnom, Ovnovi nikako nisu za to. A s obzirom na njihovu vatrenu prirodu, ne ustručavajte se dodati seks igračke.


Bik

S obzirom na to da ga vodi Venera, planet ljubavi i ljepote, Bik je jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Voli istraživati svoja osjetila, pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukom, vidom, okusom, mirisom i dodirom. Za razliku od Ovnova, Bikovi vole da se stvari odvijaju polako pa provedite puno vremena u predigri.

Za bolji provod u spavaćoj sobi dodajte čokoladu, vino, svijeće i ulja. Kao zemljani znak, Bik je posebno usklađen sa svojim osjetilima, pa uključite luksuzne plahte, pripremite seksi playlistu te ga pokušajte dodirivati na različitim mjestima i na različite načine. Isto tako, Bik voli i eksperimentirati sa seksom na otvorenom.

Ali zapamtite da ovaj horoskopski znak ne voli aljkavost pa mu neuredna spavaća soba može uništiti libido.


Blizanci

Život Blizanaca se temelji na dualnosti. Dok neki Blizanci mogu prihvatiti ovu osobinu prilično doslovno (obožavaju trojce), drugi imaju dovoljno karizme da im monogamija pruža užitak kao i orgije. Ukratko: ništa ne pali Blizance više od puno seksualnog eksperimentiranja. Spremni su probati gotovo sve!

Zapravo, jedino što Blizance odbija je monotonija, stoga se nemojte bojati prepustiti nastranostima. Njima također upravlja Merkur, planet komunikacije, pa su prljavi razgovori i poruke definitivno za njih. Isto tako vole igrati uloge.

Blizanci vole da ih se sluša pa svog partnera možete dodirivati dok razgovarate ili možete uspostaviti kontakt očima. Uključite ih u svoje fantazije, obožavat će to.


Rak

Intimnost je važna za ove slatke, osjetljive vodene znakove. Rakovi se moraju osjećati sigurno prije nego što izađu iz svojih oklopa, a najbrži način da se kod njih potakne odanost je fizička blizina. Rakovima vlada Mjesec, planet emocija, stoga se ne bojte biti romantični.

Ovaj znak voli maženje i senzualna milovanja. Nemojte se sramiti ugoditi ljubavniku Raku jer je intimnost važna za njega. Zato si uzmite vremena. Lezite i gledajte jedno drugo u oči. Svakako odvojite dosta vremena za obostrano zadovoljstvo. Također, obožavaju oralni seks. Za njih je seks povezivanje pa trebate biti u potpunosti prisutni, s puno kontakta očima. Rakovi nikako ne vole da seks bude samo fizička povezanost.


Lav

Ovo je horoskopski znak koji voli dramu, stoga kad je u pitanju seks bez problema će pretvoriti spavaću sobu u pozornicu. Najveće uzbuđenje im pruža osjećaj da su poželjni. Ako vam Lav pošalje svoju golu sliku, recite im u detalje koliko vam je privlačan. On će vas svoju zahvalnost pokazati u spavaćoj sobi.

Pod vladavinom Sunca, Lavovi vole misliti da se sve vrti oko njih i ako im pružite taj osjećaj (oralnim seksom ili masažom), bit ćete nagrađeni.

Isto tako, obožavaju luksuz i pokazivanje na važnosti. Zato dodajte ulje za masažu, svijeće i usko donje rublje te im posvetite puno pažnje tijekom seksa.

Pazite da mu ne povrijedite ego jer ćete upoznati Lavov gnjev!


Djevica

Tradicionalno ovaj znak simbolizira djevičanski arhetip - zastarjela asocijacija koja ponekad dovodi do pogrešne pretpostavke da su Djevice razborite. No to je daleko od istine. Djevice su jako napaljene i opsjednute seksom. U konačnici, to je senzualni zemljani znak.

Vladar im je Merkur (planet komunikacije) pa Djevice vole razgovarati o oralnom seksu, igrati uloge te voditi prljave razgovore. Štoviše, orijentirane su na detalje pa usporite i usredotočite se na njih s puno predigre. Slobodno im pošaljite vruće poruke i u tim porukama eksplicitno objasnite što ćete raditi u spavaćoj sobi.

Nikako nemojte zaboraviti na higijenu, neurednost će ih razbjesniti. Dakle, ako planirate neke seksi igrice ​​u kuhinji, opskrbite se antibakterijskim maramicama.


Vaga

Vagom vlada Venera, planet ljubavi i ljepote. Baš zato se Vage prema svojim ljubavnicima odnose kao prema dragocjenim umjetničkim djelima. Ovaj horoskopski znak uzbuđuje elegancija i sofisticiranost. S obzirom na to da su Vage vrlo vizualne, svidjet će im se luksuzno donje rublje, a vole i isprobati nove tehnike i poze u spavaćoj sobi. Slobodno uključite seksualne igračke.

No najbrži put do srca Vage je umna stimulacija. Čak i ako je netko savršen u krevetu, odgurnut će Vagu ako je razgovor nakon seksa dosadan ili ga uopće ne bude.


Škorpion

U medicinskoj astrologiji, Škorpioni vladaju spolnim organima i smatraju se jednim od najerotičnijih znakova zodijaka. Energija Škorpiona kombinira strast s dubokom emocionalnom intimnošću, što ih čini magnetski privlačnima.

Vladar ovog horoskopskog znaka je Pluton, planet podzemlja. Škorpioni vole zaroniti u igre moći i izuzetno ih uzbuđuje istraživanje dominacije i pokornosti. Ne boje se istraživati tabue i uz njih se možete prepustiti perverzijama. Škorpione pobuđuju "tajne", stoga isprobajte vibrator kojim upravlja aplikacija ili pošaljite fotografiju donjeg rublja koje nosite ispod odjeće prije nego što se nađete na javnom mjestu.

Međutim, što god radili, to činite s osjećajima. Sa Škorpionom se možete povezati intenzivnim kontaktom očima i čvrstim zagrljajem. Škorpionu je važna kemija, ali seksualna napetost mora biti opipljiva.


Strijelac

Ovo su najveći istraživači zodijaka pa će ih najviše uzbuditi avantura. Strijelac na fizičku intimnost gleda kao na priliku za emocionalno i intelektualno upoznavanje. To je vatreni znak kojeg uzbuđuje sve što je pomalo opasno pa se nemojte začuditi ako vam ponudi seks na javnom mjestu ili grupnjak.

Kao znak koji najviše voli putovanja, Strijelac želi isprobati seks u svakoj državi i na svakom mjestu. I poput Blizanaca, lako im postane dosadno, žele raditi sve i svašta.

S druge strane, Strijelce potpuno odbija seks koji djeluje pretjerano sentimentalno. Strijelci su majstori zavođenja i odlični su u vođenju ljubavi, ali na seks gledaju više kao užitak i zabavu.


Jarac

Najambiciozniji znak zodijaka tu energiju prenosi i na seks. Ovaj poduzetni zemljani znak ozbiljno shvaća oralni seks i očekuje ga od svog partnera. Jarac želi imati bogat privatni život ispunjen s puno avantura, stoga se nemojte bojati otkriti im svoje perverzije.

Osim toga, vole preuzeti kontrolu pa im slobodno prepustite uzde. Oni vole dominirati u uredu i u spavaćoj sobi, a odgovarat će im uloga dominantnog. Osim toga, izuzetno su organizirani, pa vole kad u svom kalendaru vide seks-spoj i cijeli će dan/tjedan razmišljati o tome!

Ali ništa ih ne odbija kao osoba koja puno priča, a malo čini, pogotovo u krevetu.


Vodenjak

Ovi ekscentrici uvijek imaju glavu u oblacima. Ali kada je u pitanju seks, ovaj buntovni znak obožava pružiti oralni seks. Vodenjake pali sve što je u suprotnosti s društvenim konvencijama. Isto tako, vole misterije pa će dodavanje poveza za oči sigurno pojačati užitak

Još jedna stvar: Vodenjak je znak koji je najbliže povezan sa znanošću i tehnologijom, što znači da će uživati u seks igračkama.

Najviše ga odbija tradicionalni pristup seksu, jednostavno monotonija nije za njih, vole raznolikost i ne podnose dosadu.


Ribe

Važna im je duhovnost i empatija pa ih uzbuđuje duboka povezanost s partnerom. Vole istraživati stvari van ovog svijeta, a čitanjem tarota ili zajedničkom meditacijom možete ojačati vezu. Osim toga, Ribe vole zajedničko tuširanje i opuštanje.

Kreativne Ribe su umjetnici i pjesnici zodijaka, tako da vole emocionalni, intimni seks. Svi vodeni znakovi su osjećajni pa tako i Ribe! Možda će htjeti čitati erotsku poeziju kao predigru ili čak napisati nešto o vama.

U konačnici, Ribe su znatiželjne duše pa ih jedino odbija krutost. Sve dok ste fleksibilni i otvorenog uma, Ribe će rado plivati u vašem smjeru.


Linker
05. ožujak 2024 22:43