Dobra zabava i dobar tek!
 Foto: iStock
Test: Jeste li čips ili čokolada?

Što omiljeni junk food govori o vašem seksualnom životu?

Izaberite nezdravu namirnicu koju volite i doznajte kakve veze ima brza hrana s umijećem vođenja ljubavi (ako uopće i ima). Dobra zabava!

Kokice

Jednostavni i pouzdani

Kad je riječ o vašim seksualnim željama, krajnje ste jednostavni. Znate što vas pali i to je to, ne tražite dalje. A kad se zagrijete, dovoljan je i dodir prstima da vas dovede do vrhunca.

Krafna

Bogati ste okusima

Krafne mogu imati različite nadjeve, od vanilije i čokolade do pekmeza od marelica ili brusnica. Takvi ste i vi u seksu: toliko prilagodljivi da možete ostvariti svačije snove i čežnje. Ne bojite se isprobati nove stilove, ali uvijek ste raspoloženi i za dobar, stari misionarski položaj.

Prženi krumpirići

Slano iznenađenje

U krevetu ste sve samo ne slatki. Nakon vas, teško da bi partner mogao poželjeti još nekoga. Jednostavno izazivate ovisnost, no budite oprezni: ne znaju svi izaći na kraj s takvim okusima.

Čokolada

Topite se pod prstima

Kad vas netko dotakne, ne može stati a da vas ne "odmota" do kraja. No, topite se samo u rukama najvatrenijih ljubavnika. Onaj kome se vi svidite mora savršeno vladati ljubavničkim umijećem i biti spreman pokazati sve svoje vještine u krevetu.

Pizza

Sočni ste

U seksu vam ne manjka samopouzdanja, jer znate da će se rijetki zadovoljiti time da vas okuse samo jednom: želja za još ponekim zalogajem trajat će danima. Tako je i s pizzom, slatko ju je gricnuti i sutradan.

Čips

Opasno vas je otvoriti

Kad se počne jesti čips, ne može se stati dok se vrećica ne isprazni. Tako je i s vama u krevetu. Opasni ste, prava bomba, tko vas ne bi poželio. I kad jednom počne, više ne može skinuti ruke s vas.

Foto: iStock
U dvoje je zabavnije, zar ne?

Sladoled

Za prste polizati

Savršen ste desert. Ne libite se ponijeti u krevet šlag, čokoladni preljev ili bilo što slično slatko i ukusno, što će dodatno rasplamsati situaciju. Umrljane plahte vam ne smetaju, znate da će partner jedva čekati novu porciju.

Čokoladna torta

Slatki ste do suza

Tako ste dobri u krevetu da vaš partner plače od sreće i ushita. Iako ste neopisivo slatki i mazni i volite kad on preuzme kontrolu nad situacijom, bilo bi mu bolje da se prvo dobro raspita što vas zadovoljava: ako ne pogasi sve svjećice, neće dobiti još jedan komad torte!

Ne jedem junk

Previše ste zdravi

Kako ste uopće upali u ovaj test? Za vas je seks vjerojatno samo dobra tjelovježba kojom ćete sačuvati svoje savršeno zdravlje. Vama možda tako odgovara, ali onome tko završi u vašem krevetu vjerojatno i nije neki užitak biti u ulozi bučice ili pilates lopte.

Linker
25. rujan 2023 04:13