Potrebno je puno vremena i prakse, ali se isplati!
 Getty Images/iStockphoto
čisti užitak

Smatralo se da su anatomski nemogući, a danas ih 50 posto žena može postići tijekom solo igrica

Ovog 31. srpnja slavimo međunarodni dan orgazma i žensku sposobnost da doživi više orgazama tijekom jednog spolnog odnosa. Ovo ćete htjeti pročitati do kraja.

Biti stručnjak u polju ljudske seksualnosti dolazi s velikom cijenom; LELO konstantno mora testirati, istraživati i eksperimentirati na pojedincima koji su spremni prepustiti se intenzivnom zadovoljstvu (informativno: nijedan sudionik nije ozlijeđen u procesu.) Tijekom našeg traganja za boljim, jačim i dužim orgazmom, saznali smo kako ženski orgazam ne poznaje granice.

Višestruki orgazmi su rijetko spominjana tema, osobito ako uzmemo u obzir da se mnogi muče s time da dosegnu vrhunac... Za početak, za istraživanje tijela potrebno je mnogo vremena i strpljenja (kao i vrhunske igračke, mig mig).

Povijesno gledajući, ženski orgazam je često stavljan u okvire trivijalnog i o njemu postoji puno manje istraživanja nego o muškom vrhuncu. No mi smo tu da to ispravimo.

Zahvaljujući radu revolucionarnih istraživača, tijekom 1970-ih, kao što su Alfred Kinsley, Virginia Johnsons i William Masters, sada možemo pričati o višestrukim ženskim orgazmima, za koje se ranije smatralo da su anatomski nemogući. Jeste li ste znali da žene mogu postići pet ili šest orgazama u bilo kojem roku, dok muškarci moraju napustiti teren nakon svakog čina kako bi se oporavili? Tijekom našeg istraživanja otkrili smo da žene puno lakše postignu vrhunac tijekom solo-igre jer je mogućnost stvaranja savršenih preduvjeta za orgazam (kao što su položaj, raspoloženje, okruženje … da spomenemo samo nekoliko) raste eksponencijalno kada je žena usredotočena samo na svoje potrebe.

Užitak koji dolazi s otkrivanjem vlastite oh-formule ne može se mjeriti, a to će otkriće dovesti i do puno većeg užitka u odnosima s partnerom.

U čast ženama i njihovoj nevjerojatnoj sposobnosti višestrukih orgazama (u idealnim uvjetima), predstavljamo četiri činjenice o ženskoj seksualnosti koje će vam, nadamo se, pružiti inspiraciju za vruće nedjeljne aktivnosti. Kako kažu - ne možete voljeti drugoga dok ne zavolite sebe. Tako da, dame, istražimo!


1. 40-60 posto žena masturbira, u usporedbi s 98-99 posto kolega muškaraca

Vrijeme je za alarm! Primimo se posla! I to mnogo, mnogo posla! Nitko vas ne može zadovoljiti ako ne možete zadovoljiti sebe. Vrijeme je da podignemo te brojke!


2. Samo 18 posto žena može doživjeti orgazam tijekom penetrativnog seksa

Postoji mnogo, mnogo načina za postizanje orgazama, a klitoralni orgazam je među najpopularnijima. Uložite u ogledalo, lijepu igračku, i vrijeme je da zavolite ono što vidite, a nakon toga tko zna što nosi dan pred vama.


3. 50 posto žena može postići višestruki orgazam tijekom solo igre

Aha! Potrebno je puno vremena i prakse da biste bili sinkronizirani s partnerom, kamoli da postignete optimalne multi-uvjete. Postavite sebi i svom partneru cilj, a nakon toga vježbajte, vježbajte, vježbajte - sami.


4. Prednosti masturbiranja

To je najsigurniji vid seksa za žene (nema trudnoće, spolno prenosivih bolesti i nelagode), ublažava stres, poboljšava poimanje o vlastitom tijelu, povećava kvalitetu sna kao i samopoštovanje, ublažava menstrualne grčeve i poboljšava mišićni tonus u području zdjelice.

Trebate li više razloga? DA, DA I DA. Višestrukih. Orgazama. Kraj.

Sljedeći put kada vas netko pita jeste li ______, nadamo se da ćete odgovoriti “Koliko puta?”

Linker
19. travanj 2024 17:52