Posebnu pažnju posvetite "kućnim" spojevima
 Getty Images/iStockphoto
Kakav raspored!

Slijedite ovaj tjedni plan i seks će biti bolji nego ikada. I da, jedva ćete čekati da dođe četvrtak

Započnite tjedan kao nudisti - doručkujte pri danjem svjetlu bez ičega na sebi i vidjet ćete kamo će vas to odvesti

Čak ni kad ste bili najzaljubljeniji u svog partnera vjerojatno niste zamišljali da ćete biti zajedno 24 sata dnevno 7 dana u tjednu pod istim krovom. E, pa to je sad postala stvarnost za mnoge od nas. Bez uobičajenih pauza koje su posljedica raznih "vanjskih" obaveza, od posla i teretane do izlaska s prijateljima, parovi (bračni ili nevjenčani) su se našli na vrlo skliskom i posve novom terenu. Situacija bi mogla postati vrlo zanimljiva, no to ne mora značiti da mora biti dosadna.

U stvari, samo vam je potreban neki vaš sistem da preživite ono što bi lako moglo postati nekoliko najmonotonijih tjedana ili možda mjeseci u vašem životu. Kao prvo, morate oboje uspostaviti svoju rutinu rada od kuće, a zatim posvetiti pažnju "kućnim" spojevima koji će vašu vezu osvježiti ili barem održati na životu.

No, što je sa seksom? Kako ga učiniti uzbudljivim kad ste rame uz rame po cijele dane? S obzirom na to da ni vi ni on ne možete frizeru, ne samo da ćete se viđati više nego inače, već ćete se vidjeti u posve novom svjetlu: obrasli, neobrijani, s izrastom… Osim toga, izbije li svađa, nećete moći pobjeći od nje. I kad vam bude dosta svega, što onda? Pa upravo seks - to je odgovor.

Seks je odavno poznat kao vrlo opuštajuća aktivnost koja može biti uzbudljiva. Čak i onda kad tjednima ne vidite nikoga osim jedan drugoga. Slijedite ovaj tjedni raspored (naravno, to vrijedi samo za one koji nemaju djece ili su se zadržali na broju jedan pa još uvijek mogu gospodariti svojim vremenom) i seks će ostati jednako vruć kakav je bio i prije, a možda postane i bolji.

Ponedjeljak: Kao od majke rođeni

Vjerojatno se u mraku, prije spavanja, ili eventualno uz svjetlost svijeća, povremeno vidite posve goli, no sada goli započnite tjedan. Započnite tjedan kao nudisti - doručkujte pri danjem svjetlu bez ičega na sebi i vidjet ćete kamo će vas to odvesti. Vjerojatno u krevet prije nego za radni stol.

Utorak: Zakažite seks za podne

Nema boljeg načina da otvorite apetit za ručak nego dobrim seksom. Uostalom, dobro će vam doći pauza u vašem radu od kuće. A kad se jednom vratite na posao, sanjat ćete o takvoj pauzi.

Srijeda: Malo nježnosti

Seks je super stvar, ali i malo nježnosti je uvijek dobrodošlo. Svake srijede naizmjence kreirajte romantičnu atmosferu: to mogu biti aromaterapeutske svjećice, pjena za kupanje u kadi ili prigušena svjetla i sentiši. Nikakav seks ne dolazi u obzir - samo opuštanje, maženje, dodirivanje i zbližavanje na nekoj drugoj razini.

Četvrtak: Vrijeme je za nešto novo

Onaj položaj u seksu o kojem ste vi i vaš partner stalno pričali, ali ga nikada stvarno niste isprobali. Ili dogovor da ćete zajedno gledati pornić koji se nikada nije ostvario. Osuđeni ste jedno na drugo do daljnjega, a to je savršeno vrijeme da isprobate neke nove trikove i stvari. Malo avanturizma neće biti naodmet!

Od petka do nedjelje: Povremeni post

Apstiniranje od seksa je odličan način da jačate svoju snagu volje. Da vidimo koliko dugo možete izdržati bez njega: dopušteno je samo usputno maženje u kuhinji, poljubac u vrat, trljanje bedra i drugi oblici predigre, ali ne i prava stvar. Moguće je da će se trodnevno čekanje kraja zaista isplatiti.

Linker
18. travanj 2024 12:58