Što je to u ljetnim avanturama da su toliko privlačne?!
 Foto: iStock
A gdje su ti galebi?

Slano, slatko i uzbudljivo: Ako ste solo, pravo je vrijeme za ljetnu avanturu

Ima nešto čaorbno u ljetnim avanturama. Svi oni koji su je imali, znaju o čemu pričam. Nedavno ste prekinuli vezu, dugo ste solo i konačno ste dočekali godišnji... A da malo 'škicnete' tko vam sjedi iza leđa...

Mobitel ne zvoni svakih pet minuta, mejlova i briga je sve manje, a vi ste preplanuli, puni energije i života. I muškarci oko vas su to primijetili.

Svi oni koji su ikad imali ljetnu avanturu, znaju o čemu pričam. Ima nešto toliko seksi i divlje u toj neobaveznoj vezi, slanim tijelima od mora, vrućim i dugim ljetnim noćima… Svoju prvu ljetnu avanturu imala sam u srednjoj školi. Ja, curetak iz Zagreba koji na moru traži ljubav, a on seksi dečki iz inozemstva koji traži avanturu. Našli smo se na pola puta… :)

Ako ste solo i još niste okusili sve čari ove uzbudljive avanture, možda je ovo ljeto prilika za to. Što je to u ljetnim avanturama da su toliko privlačne?!

Nema drame

Zašto mi nisi odgovorio, zašto gledaš druge, što će biti od nas… Ovome nema mjesta u ljetnim avanturama i ako ste zaljubljive prirode, možda da ih ipak preskočite.

Prednost ovakvih avanturica je ta što nema pritiska ni s jedne strane, a ni ozbiljnih razgovora poput 'kamo sve ovo vodi', pogotovo ako ne živite u istom gradu. Ne kažem da se na moru ne rađaju velike, prave ljubavi, ali taj postotak je ipak poprilično malen. Poanta je da se opustite i uživate.

Izlazak iz zone komfora

Uvijek sam hodala s tipovima koji su imali slične interese kao i ja. No, na moru sve to pada u vodu. Za nešto tako kratkotrajno zaista nije važno koju glazbu i filmove voli. Glavno da vam je s njim zabavno. Slobodno izađite iz zone komfora i nemojte biti toliko izbirljivi.

Lijek nakon prekida

Klin se klinom izbija, kažu. Ako ste nedavno izašli iz duge veze, kratkotrajna avantura, pomoći će vam da se vratite na kolosijek. Skrenut će vam misli i nećete cijelo ljeto provesti razmišljajući što ON sad radi.

Uspomene koje traju

Iako su prošle godine i godine od moje posljednje ljetne avanture, i danas kad je se sjetim imam blesavi osmijeh na licu.

Flertovanje uz koju čašicu previše, skrivanje po plažama, leptirići u trbuhu… Divota!

Linker
19. travanj 2024 01:58