Uz malo prakse u seksu ispod tuša možete itekako uživati.
 Getty Images/iStockphoto
Ovo sigurno niste isprobali

Šest poza za genijalan seks pod tušem - sve su primamljive, a zbog VELIKOG X-a žene danima dolaze k sebi

Početnicima će možda dobro doći da isprobaju neku od poza za koje stručnjaci tvrde da su kao stvorene za seks u kadi

Možda su vas filmovi naveli na pogrešan zaključak kako je seks ispod tuša nešto savršeno jednostavno, ali kad jednom pokušate, shvatit ćete da može biti prilično nespretno zauzeti neku 'dobru' pozu (onu koju volite i koja vam možda pruža najveći užitak), a da pritom ne dođe do nespretnog sklizanja i posrtanja. No, to ne znači da trebate odustati od pokušaja. Uz malo prakse i realističnija očekivanja, u seksu ispod tuša možete itekako uživati. Početnicima će možda dobro doći da isprobaju neku od poza za koje stručnjaci tvrde da su kao stvorene za seks u kadi.


1. Sjedeća poza

Sjedeća poza je prikladna za klasičnu kadu, ali i za tuš kadu. Partner sjedi na podu kade, a vi mu sjedite u krilu, pri čemu ste oboje okrenuti u istom smjeru. Onaj tko je gore kontrolira brzinu, ritam i dubinu. Ovu pozu možete isprobati i dok voda iz tuša lagano prska po vama.


2. Poza veliki X

Za ovu pozu stanite u kadu okrenuti prema zidu raširenih nogu i zatim se raširenih ruku oslonite o zid tako da tijelom formirate slovo X. Partner vam prilazi odostraga i zajedno određujete ritam seksa. Pritom pazite da se ne poskliznete, a s obzirom na to da je ova poza stojeća, bilo bi dobro da na dno kade stavite podlogu za tuširanje. Ova poza omogućava duboku penetraciju i snažne orgazme. Oni koji su je probali kažu da se ova seks avanturica dugo pamti.


3. Klasična 'doggy' poza u stojećoj varijanti

Partnerica se treba savinuti u struku prema naprijed i rukama se osloniti o rub kade, a partner pristupa odostraga također stojeći. Ovisno o tome kako vam više odgovara, možete pustiti vodu da prska po vama ili je zatvoriti. Ova poza pruža niz mogućnosti za stimulaciju jer partner koji je iza vas ima slobodne ruke pa vam može priuštiti dodatni užitak (primjerice stimulacijom dojki ili klitorisa) koji nećete tako skoro zaboraviti.


4. Oralni seks pod tušem

Oralni seks je odličan izbor za kupaonicu jer imate dodatnu prirodnu lubrikaciju vodom. Partner neka sjedne na rub kade, a vi kleknite ispred njega i pružite mu oralni seks dok voda prska po vama (naravno vrijedi i obratno, odnosno da vi sjedite, a partner kleči pred vama i pruža vam oralni seks).


5. Podignute noge

Još jedna dobra poza za seks u kadi je da vam partner, dok oboje stojite, podigne jednu nogu radi lakše penetracije. To znači da će na podu kade biti samo tri stopala i da ćete morati biti malo oprezniji u održavanju ravnoteže, ali plus je to što ćete licem biti okrenuti jedan prema drugome tako da će vam pogled na partnerovo lice dodatno povećati uzbuđenje. Za veću stabilnost poze, partner se može leđima osloniti o zid ili vi možete osloniti na rub kade onu nogu koja vam je podignuta.


6. Unutra-van

Ako imate problema s održavanjem ravnoteže ispod tuša, za početak jedan partner može biti u kadi, a drugi stajati 'na suhom', izvan kade. I na ovaj način možete isprobati prethodno opisanu pozu: ako žena stoji u kadi, može podignuti nogu na rub, a partner prodire u nju stojeći pored kade, na podu kupaonice. Na isti način možete isprobati i oralni seks: onaj partner koji je u kadi neka podigne jednu nogu i osloni je na rub kade, a onaj koji stoji pored kade pruža mu oralni seks.

Linker
11. travanj 2024 23:35