Zašto ne isprobati?

 SHUTTERSTOCK
isplati se

Seks trendovi na TikToku koji stvarno funkcioniraju - od kokos izazova do trika s jastukom koji ima više od 26 milijuna pregleda

TikTok sigurno nije prvo što vam pada napamet kad tražite savjet za svoj seksualni život, no pokazao se da može biti itekako koristan

TikTok je popularan zbog mnoštva videozapisa sa savjetima u vezi svega i svačega, a neki su odnedavno počeli koristiti tu platformu i kako bi razgovarali o seksu. Pokazalo se da neki od seks trendova pokrenutih na TikToku zaista mogu vašu igru u krevetu učiniti uzbudljivijom

TikTok sigurno nije prvo što vam pada napamet kad tražite savjet za svoj seksualni život, no pokazao se da može biti itekako koristan. Tražite li način da rasplamsate iskre u spavaćoj sobi ili da povećate svoj užitak u seksu, ova popularna društvena platforma nudi mnoštvo korisnih ideja i prijedloga. U posljednje vrijeme na TikToku je objavljeno mnoštvo savjeta o seksu, a seksologinja Joy Love Dolls otkriva koji od njih zaista funkcioniraju. Ona je analizirala šest najpopularnijih i najučinkovitijih savjeta koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži i objasnila kako ih možete iskoristiti da poboljšate svoj seksualni život.


Štapić za maskaru

Unatoč nazivu, najnoviji trend koji dominira TikTokom s 33,2 milijuna pregleda zapravo nema nikakve veze s maskarom. TikTokovci koriste tu riječ za nešto mnogo nepriličnije, kao frazu za javno pričanje o vlastitom seksualnom životu. Raspravljaju o prošlim i sadašnjim vezama koristeći taj hashtag kako bi podijelili zagonetne priče o svojim partnerima, njihovim seksualnim preferencijama pa čak i o vibratorima.

image
SHUTTERSTOCK

Kokos izazov

Iako ovaj trend nema nikakve veze s kokosima, čini se da je nastao zahvaljujući jednom spotu od Cardi B iz 2020. koji je na platformi zaradio 4 milijuna pregleda. Kokos izazov je trend u kojem slovkate riječ kokos svojim bokovima tijekom seksa, a žena je pritom u gornjem položaju kako bi partneru pružila maksimalni užitak. Nije jasno kako slovkanje riječi kokos može biti od koristi kad ste vi gore za vrijeme seksa, no možda pomaže u davanju ritma i većem užitku. U svakom slučaju to nije nužno za uspješno i zadovoljavajuće seksualno iskustvo.


4-minutna predigra

Ovaj savjet s TikToka predlaže da timer podesite na 4 minute i pritom se izmjenjujete s partnerom. Svaki od vas tako ima na raspolaganju 4 minute da „začini” predigru i pruži užitak onom drugom. Četiri minute predigre može biti vrlo korisno jer oboma partnerima daje dovoljno vremena da se uzbude, a uz to može pomoći i u smanjenju rizika za preuranjenu ejakulaciju. No, to nije sve - ovaj mali trik može povećati uzbuđenje iščekivanja te dublje povezati partnere i emocionalno i fizički.

image
SHUTTERSTOCK

Trik s pritiskom prstiju

TikTokerica Nurse Ria objavila je savjet u kojem tvrdi da pritisak na ženin trbuh za vrijeme seksa pomaže u stimuliranje G točke. S obzirom na to da je G točka smještena na prednjoj stijenci vagine, oko 5 do 7 cm duboko, pritisak na to područje može pomoći u stimulaciji živčanih završetaka te tako povećati užitak ženama. Koristeći jagodice prstiju nježno, ali čvrsto pritisnite to područje.


Trik s jastukom

Ovaj je trik prikupio više od 26 milijuna pregleda, a uključuje postavljanje jastuka ispod zdjelice žene kako bi se povećao njezin užitak s obzirom na to da G točka u tom položaju postaje dostupnija. Ovaj trik može biti naročito koristan u određenim pozama - onim kod kojih žena leži, jer se tako tijelo postavlja u povišen položaj koji olakšava penetraciju.


Tantrički seks

Hashtag „#tantric” ima čak 38,9 milijuna pregleda. U ovom videozapisu na TikToku korisnik objašnjava da je tantrički seks oblik meditacije u kojem se partneri potiču da istražuju svoje najdublje senzacije tijekom seksa. Mnogi parovi prakticiraju tantrički seks kako bi se osjećali povezanijim s partnerom na jednoj višoj razini. Tantrički seks pomaže u stvaranju dublje i intimnije povezanosti bilo s partnerom bilo sa samim sobom, što je istodobno vrlo intenzivno i prosvjetljujuće iskustvo.

Linker
24. ožujak 2024 01:00