Ideja za vikend
 FOTOGRAFIJE: SOUTH_AGENCY GETTY IMAGES
Ma gdje ćeš bolje?

Seks poza za kojom su parovi poludjeli! Zahvaljujući njoj frajeri imaju osjećaj da im je veći...

Kad je riječ o seksu, svi mi imamo neku omiljenu pozu, onu u kojoj najlakše doživimo orgazam ili u kojoj je on najintenzivniji. No, ako su vam uobičajene poze za seks dosadile, možda biste trebali malo ‘oživjeti‘ neke dobre stare, da ne kažemo klasične poze. Primjer koji bi vas mogao oduševiti je položaj zvan ‘kuka‘

Kuka je zapravo samo malo drugačiji pristup klasičnom misionarskom položaju, a parovi luduju za njom. Srećom, ne zahtijeva od vas previše akrobacija u spavaćoj sobi, a sto puta isprobanu misionarsku pozu učinit će puno strastvenijom i uzbudljivijom. Zašto se parovima tako sviđa? Zato što kod žena stvara dojam ispunjenosti, a kod muškaraca da imaju veći penis.

Seksologinja Tracey Cox za Daily Mail je objasnila da kod te poze žena leži na leđima, a muškarac kleči ispred njezine zdjelice. Žena podiže noge i oslanja ih na partnerova ramena, obično tako da su joj gležnjevi na ramenima. Muškarac blago širi bedra kako bi podupro partnerici zdjelicu i lakše prodro u nju, a žena ga u tom položaju može držati za bedra ili oko struka te ga voditi do maksimalne penetracije i određivati ritam kretanja koji joj odgovara. Tracey daje i jedan koristan savjet za ovu pozu, ali koji vrijedi i za druge poze u seksu: prekrižite noge u gležnjevima (u ovom slučaju to ćete učiniti iza partnerovog vrata) jer tako stežete vaginalni kanal pa će užitak za oboje biti puno intenzivniji.


Nova stara poza

No, to nije jedina preinaka neke klasične poze u seksu koja u posljednje vrijeme postaje popularna. Još jedna omiljena 'nova stara' poza je poza 68, nova varijanta klasične poze 69. Dok je poza 69 omogućavala da oba partnera istovremeno dožive užitak, poza 68 je usredotočena na to da jedan partner onom drugom pruži najveći mogući užitak. Jedan od partnera leži na leđima, nogu savijenih u koljenima i sa stopalima položenim na pod.

Drugi partner leži prvom na prsima u položaju da su mu genitalije odmah ispred usta partnera koji leži. Onaj koji pruža užitak ima puni pristup svemu što želi istražiti, dok onaj koji prima užitak može samo ležati i prepustiti se užitku. Položaj je gotovo savršen za žene, kad su one gore, jer partner ima slobodne ruke da vas dira gdje god poželi, a i vi sami možete sebe dodirivati kako biste cijelo iskustvo podigli na jednu novu razinu.

Neka užitak počne!

Linker
15. travanj 2024 14:35