Ma nije valjda da još niste probali?
 Foto: Shutterstock
Tko je za perec?

Seks poza koja je izludila parove širom svijeta: Jesmo li napredni ili oni otkrivaju 'toplu vodu'!?

Poznata kao 'perec poza' idealna je za sve one koji žele postići maksimalnu penetraciju i uživati u pogledu na partnera. Ne znamo za vas, ali iskustvo nam govori kako je riječ o pozi koja je kod nas poznata puuuno duže nego u svijetu...

I sami znate da dok istražujemo prostranstva interneta nailazimo na svakojake vijesti i novosti. Jedna od zanimljivijih koja nam je zapela za oko je i, kako su je strani mediji nazvali, revolucionarna seks poza.

Kliknuli smo, naravno, da doznamo što se novog nudi u škrinjici uzbuđenja. Jer tko ne bi, ili!?

A kad ono - otkrili su toplu vode. Ili su možda među Hrvaticama popularnoj pozi tek napokon nadjenuli ime...

Kako god bilo, riječ je o perec pozi. Poza je to u seksu idealna za sve one koji vole i/li žele postići duboku, odnosno maksimalnu penetraciju. Idealna je i za sve one koji vole partnera gledati u oči dok vode ljubav.

Probaj, sigurno nećeš pogriješiti

Dodatna prednost ove poze je što pruža maksimalni užitak, a minimalni napor što bi se moglo svidjeti svima onima koji (pre)često statiraju u krevetu. Ako je još niste probali - učinite to čim prije. Tko zna, možda vas upravo perec navede da napokon "otpustite kočnicu" i dozvolite si da malo poludite... Vjerujte, baš nitko vam neće zamjeriti ;)

Ovako to izgleda (za slučaj da poput ostataka svijeta niste znali o čemu je riječ, u što sumnjamo).

Ilustracija: pinterest.com/bunnyb62

Žene, pssst! Muškarci jako vole perece :)

Linker
05. ožujak 2024 20:01