Kakvi se frajeri najčešće "zalijepe" za vas
 Getty Images/iStockphoto
ljubavni kviz

Riješite naš test i saznajte kakve tipove frajera nepogrešivo privlačite! Možda će vas šokirati

U ljubavi i ratu sve - očekujemo. Svaki muškarac svoj je tip, dok ne počne neodoljivo podsjećati na onog frajera s kojim ste proveli ono jedno ljeto, pa naprasno prekinuli s hladnijim vremenom... Kojem ste tipu muškaraca baš vi "onaj" tip?

Nikad nije bilo teže pronaći onog pravog, kažu mladi ljudi danas. Posebno žene. Naime, žene nikad nisu bile svjesnije, samosvjesnije i zadovoljnije sobom nego što su to danas, a to znači da im ne pada na pamet više trpjeti sve i svašta od strane partnera. I ne trebaju!

Ipak, koliko god to ženama bilo teško priznati, one uvijek više ili manje svjesno traže svoj "tip", bio on dugoročno dobar ili loš za nju.

A to je li neki tip dobar ili loš za nju, obično shvate nakon što već provedu ljetovanje zajedno ili tri različita blagdana na ručku kod njegovih. Tad je često već nastao određeni stupanj povezanosti, pa je takvu vezu teže i prekinuti. Sjećate se li se onog frajera s kojim ste bili dvije godine i dok ste kupovali poklon za rođendan za njegovu majku shvatili da njemu još nije bilo vrijeme za pobjeći iz rodnog gnijezda?

Ili ste imali previše onih roštilja s frendovima na koji biste doveli dečka koji je cijelu večer radio klauna od sebe na radost svih osim vas?

Možda ste u životu naletjeli i na previše škrtica, previše onih "nedostupnih", ili vas je iz previše puta iz nečijeg zagrljaja otjerala puka dosada. Što god bio razlog, istina je da je on i u njemu i u vama. Oni snose karakteristike koje vas iz nekog razloga privlače, tek toliko da bi vas nakon određenog vremena počele odvlačiti.

Svaki je odnos otvorena šahovska ploča na kojoj bi suparnici zapravo trebali igrati za zajednički cilj, no baš svaki set poteza je ili put prema razdvajanju ili korak bliže nerazdvojivom zajedništvu. Kojem tipu muškaraca ste najčešće uklanjali pijune na putu do kralja, a koji je vama izbijao skakače? Riješite naš test osobnosti i saznajte kakvi se frajeri najčešće "zalijepe" za vas:

Linker
25. travanj 2024 16:16