Je li se moguće potruditi za više ljubavi?
 FOTOGRAFIJE: DRAGANA991 GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
nova energija

Radionica feng shui za ljubav s posebnim popustom i pogodnostima do 31.12.

Tko kaže da ne možete imati sve? Neka ova radionica bude vaša prekretnica!

Je li se moguće potruditi za više ljubavi?

U radu sa svojim polaznicima i klijentima, ustanovila sam da kod mnogih postoji jedan zanimljiv osjećaj vezan uz različita područja u našem životu. Naime, čini se kao da su u većini područja naš osobni angažman, trud, planiranje i akcija od presudne važnosti - njima postižemo mnoge svoje želje i ciljeve - bilo da se radi o poslu, stanovanju, svladavanju novih znanja ili upotrebi slobodnog vremena.

Ali, za jedno područje se mnogima čini da je sasvim drugačije, a to je - ljubav. Tu kao da trud u pronalaženju pravog partnera slabo pomaže, od planiranja ima malo koristi, a snažan angažman u popravljanju napukle veze zna prouzročiti još veću nizbrdicu... Pa se mnogi nađu u situaciji da jednostavno sve prepuste "sreći" i "nadanju", vjerujući da zapravo ne mogu puno učiniti.

A što kad bih vam rekla da itekako možete nešto učiniti, ali (mogli bismo to tako nazvati) zaobilaznim putem. Umjesto akcije "tamo vani" možete poduzeti izuzetno važne korake u svojem domu!

Upravo o tome nas poučava feng shui - kako promijeniti energiju (ili ako vam se više sviđa, atmosferu) svojeg doma i svoj smještaj u njemu da bi on postao najveća moguća podrška našim željama i snovima. Naime, bili vi toga svjesni ili ne, naša podsvijest neprestano "snima" sve što je oko nas, tako da sve boje, oblici, detalji i motivi u vašem okružju stalno odašilju u vašu podsvijest svoje poruke i utječu na vaše raspoloženje, stavove, samopouzdanje pa i na vaša uvjerenja. Feng shui se bavi upravo tom temom već tisućama godina.

Mijenjanjem energije (atmosfere) svojeg doma, postepeno ćete promijeniti i cijeli svoj svijet na bolje i kreirati puno više ljubavi u njemu.

Centar SRETAN DAN upravo je lansirao novu online radionicu FENG SHUI ZA LJUBAV s jasnim i konkretnim koracima koje primjenjujete u svojem stanu ili kući, kako bi u život prizvali i u njemu zadržali što više ljubavi.

Radionicu prolazite u vlastitom tempu, primjenjujući upute i osjećajući lijepe promjene koje će vam se početi događati.


Tko kaže da ne možete imati sve? Neka ova radionica bude vaša prekretnica!

Zvuči li predobro da bi bilo istinito? Feng shuijem sam se počela baviti pred 13 godina, primjenjujem njegova načela u svojem životu i bezbroj puta sam se uvjerila koliko je moćan i čudesan. Snažno mi je pomogao i u području ljubavi.

Isprobajte ga i vi i uvjerite se i sami. Zaljubite se u feng shui za ljubav!

A evo još nečega što će vas obradovati:


ISKORISTITE POGODNOSTI UZ PRVO LANSIRANJE RADIONICE!

Samo za kupnju u periodu 15.-31. prosinca 2020. dobivate:

1) 30% popusta

umjesto 420 kn, cijena je samo 295 kn

2) dodatni bonus

Sat uživo online 10.1.2021. u kojem ćete dobiti odgovore na svoja pitanja.

3) dodatni bonus

Uz kupnju ove radionice, ako želite, možete dobiti i radionicu “Energetsko čišćenje prostora” s popustom 30%

370 kn 259 kn

A svi polaznici dobijaju i opširnu skriptu od 24 strane o feng shuiu za ljubav.

DOZNAJ VIŠE OVDJE

Linker
16. travanj 2024 19:11