FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
dobar savjet

Psiholog tvrdi: Samo jedno pitanje na prvom dejtu otkrit će vam puno o potencijalnom partneru

Psiholog savjetuje što morate pitati partnera o njegovim bivšima

Kad smo zaljubljeni, prirodno je da ne uočavamo neke znakove za uzbunu, no prema mišljenju psihologa, to nam može uzrokovati mnogo boli i razočaranja u budućnosti. Daniel Acon, psiholog i sve popularniji TikToker, otkrio je da je najbolji način da se to spriječi da ih što prije pitate o njihovom prošlom ljubavnom životu.


Mračna prošlost

- Morate ih pitati kako su njihove prošle veze završile ili gdje je pošlo krivo - rekao je te dodao da je ono što će odgovoriti bolji i točniji prikaz njihovog pravog karaktera nego ono kako oni sami sebe opisuju i predstavljaju.

- Ljudi su skloni predstavljati se u najboljem svjetlu u početku veze - zaključuje Atkin, a odgovori na ova pitanja mogu vam dati realniji uvid u to kakva je zapravo osoba s kojom započinjete vezu.

https://www.tiktok.com/@thedanielacon/video/7053576660641205509?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id6915001171355321862

Za mnoge njegove pratitelje i pratiteljice to je, čini se prava istina. Jedna pratiteljica je napisala „Moj bivši je rekao da ga je bivša djevojka okrivila za nevjeru te su zbog toga prekinuli i očito je bila u pravu jer je poslije prevario i mene”. Jedan pratitelj je prokomentirao „Volio bih da sam to učinio...obje moje bivše su prikrivene narcisoidne osobe i ono što su radile meni radile su doslovno svakom svom partneru”

„Da...ja sam to učinila...i rekao je da su djevojke prekidale s njim jer im nije posvećivao dovoljno vremena...i to je razlog zbog kojeg sam i ja jučer prekinula s njim” - napisala je jedna prijateljica koja je očito netom postala single.

Ipak, neki od pratitelja su skrenuli pažnju na činjenicu da partneri u odgovoru na takvo pitanje mogu lagati, poput jednog koji je napisao „Nikada neće biti iskreni po tom pitanju”.

„Lagat će...upamtite detalje i pitajte ih ponovo o tome za dva mjeseca”, savjetovao je jedan pratitelj.

„Što ako uopće ne shvaćaju da lažna priča koju će ispričati (ako će uopće bilo što ispričati) može za njih biti optužujuća” zapitao se jedan pratitelj.

Linker
14. travanj 2024 00:09