FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
živi život

Procvjetala nakon razvoda: ‘Najbolji seks u životu imam sada, s 52 godine i s 20 godina mlađim muškarcima‘

Sve dok se nisam izvukla iz braka nisam znala koliko mlađi muškarci žude za zrelijim ženama. Osjećam se seksi više nego ikad, a to što me žele mladi muškarci dodatno pojačava takav osjećaj, kaže atraktivna Engleskinja

Razvedena majka iz britanskog Essexa, atraktivna Tara Nightingale, otkrila je svekolikoj javnosti putem tabloida „The Sun” kako najbolji seks u životu doživljava upravo sada, u svojim pedesetima, nakon što je okončala 24-godišnji brak. Zgodna 52-godišnjakinja kaže kako je mladi muškarci, i po dvadeset godina mlađi od nje, jednostavno bombardiraju porukama, privučeni njenim mladenačkim izgledom. Redovito su uvjereni da je Tara tek u tridesetima.

Od razvoda 2019. godine, Tara je samouvjerenija nego ikada.

- Izlasci i seks najbolji su mi u životu. Sve dok se nisam izvukla iz braka nisam znala koliko mlađi muškarci žude za zrelijim ženama - govori Tara danas. Bila je to za nju golema promjena, kulturni šok, kaže, ali sviđa joj se to.

Koja žena ne bi uživala u tome što je privlačna svim tim mladim frajerima - pita se.


Magnet za mlađe

U posljednje dvije godine Tara izlazi s dvadesetak godina mlađim muškarcima i zabavlja se kao nikad prije, a svoju magnetsku privlačnost objašnjava time što izgleda mlađe od svoje dobi i što ima tjelesnu građu mlađe žene.

- Kad im kažem koliko godina imam, misle da sam neozbiljna. Ne shvaćaju kako žena moje dobi može još biti seksi. Sve je to zabavno i ludo - radosno govori Tara koja bi s vremenom željela pronaći i ozbiljnog partnera, a ne samo dečke za zabavu, ali sada je previše zaokupljena uživanjem i ne može se fokusirati na pronalaženje onog pravog. Osjeća se osnaženo, slobodno i uživa u sebi i svakom zabavnom trenutku.

- Uživam više nego kada sam bila u dvadesetima - kaže.


Godine su broj

Tara ipak doživljava i neke negativne komentare. Ljudi joj govore kako bi se trebala ponašati u skladu sa svojim godinama, no ona odgovara da su godine samo broj. Udala se u 26. godini, a sada smatra da su pedesete nove četrdesete - u skladu s tim uvjerenjem prošla je neke estetske postupke na koži i nekirurške procedure kako bi dobila djevojački sjaj.

- Okončanje braka dalo mi je novu priliku. Tražila sam izlaz i bilo je sad il‘ nikad. Shvatila sam da je vrijeme dragocjeno i da moram maksimalno iskoristiti sve što mi život pruža. Otkad tako razmišljam i tako živim osjećam se barem desetljeće mlađom. Imam više samopouzdanja, sigurna sam u sebe, pa se čak osjećam i atraktivnijom - kaže Tara koja priznaje da se ranije nije brinula za sebe, svoju kožu i svoj izgled. Zapela je bila u kolotečini i nije mogla pokazati što želi. Ali sada joj se sviđa posvetiti vrijeme brizi za sebe i voli zablistati izgledom – uživa u friziranju, šminkanju, biranju seksi odjeće. Čak se pomalo bavi i manekenstvom, za što prije ne bi imala hrabrosti.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Sada živi za sebe

- Osjećam se privlačnije i seksi više nego ikad, a mislim da to što me žele mladi muškarci još pojačava takav osjećaj. Uspjela sam svoj život iz jadnog preokrenuti u život žene koja u svojim pedesetima napreduje na svim poljima. Voljela bih da žene moje dobi koje osjećaju kako su zapele u vječnoj rutini znaju da mogu promijeniti svoje živote. Samo se trebaju prestati bojati i trebaju umjesto „ne” početi govoriti „da” - poručuje Tara.

Nakon razvoda i ona se bojala kako će živjeti kao sama žena u pedesetim godinama. Stranice i aplikacije za upoznavanje i spojeve užasavale su je, ali uspjela je prevladati strah.

- Nisam poljubila drugog muškarca 24 godine i bila sam užasnuta, bilo je kao u noćnoj mori. Ali nakon što je razvod bio okončan, znala sam da moram promijeniti način razmišljanja i počela sam raditi na sebi. Moje samopouzdanje je samo raslo sve dok se nisam počela osjećati kao potpuno nova žena s potpuno novim životom. Počela sam svoj život živjeti onako kako treba u pedesetima i sretna sam što sam imala snage početi živjeti za sebe - zaključila je.

IZVOR: thesun.co.uk


ČITAJTE I: Zašto (neki) muškarci više vole starije žene? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan...

Linker
17. travanj 2024 13:08